Galambos Lajos öngyilkosság Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével.

Ha meghosszabbítják az előzetes letartóztatást, akkor egészen húsvétig börtönben maradhat Lajcsi, de az is lehet, hogy 55. születésnapját már otthon ünnepelheti. Ügyvédjével, dr. Fröhlich Krisztiánnal azt üzente, ennek ellenére jól van, és nem készül öngyilkosságra.

Forrás: RTL Klub

"Soha nem volt öngyilkossági gondolata. Azt mondja, fontos feladata van az életben, fontos feladata van a családjával és a zenében is" – mondta az ügyvéd a Blikknek.

"Azt mondja, hogy az első és legfontosabb, hogy kiderüljön az igazság ebben az ügyben. Ő ugyanaz a Lajcsi, aki korábban, a TV2 fénykorában, a Dáridóban hárommilliós nézettséget produkált, és aki tavaly a szabadtéri koncertjein még tízezreket szórakoztatott. A vélt barátokkal kapcsolatban nem volt szerencséje, csak a múltban, de az elzártság annak tekintetében a segítségére volt, hogy a fontossági sorrendeket és az emberi kapcsolatait átértékelje" – magyarázta dr. Fröhlich.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.