Pert nyert egy magyar nő Hollywooddal szemben - Mark Wahlberg is érintett!

Forrás: Northfoto -
halál film Amerikai Egyesült Államok Pain and Gain Hollywood per Griga Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Griga Zsuzsa azért kereste fel évekkel ezelőtt a Paramount stúdiót, és Michael Bay filmrendezőt, mert szerinte gúnyt űztek a testévre halálából az Izomagyak című filmben. Az eljárás most lezárult. 

A Pain and Gaint még 2013-ban mutatták be Amerikában. A történet egy tengerentúlon élő milliomos, Griga Ferenc haláláról szólt. A férfi testvére már a forgatások előtt tiltakozott a film ellen, melynek hangot is adott egy levél formájában - írja a Bors.

Dwayne Johnson és Mark Wahlberg az Izomagyak című filmben Forrás: Northfoto

"Amikor értesültem a film készítéséről, írtam a Paramount stúdiónak, de egy durva válaszlevélben közölték: mivel Feri meghalt, semmi közöm az egészhez. Az előzetesekből aztán láttam, hogy viccet csináltak az egészből, és szinte teljesen elferdítették a tényeket, holott igaz történetként hirdették, ez szerepelt a film plakátjain és magában a filmben is. Három hétig a holttestét sem találták meg. A mai napig elsírom magam, ha rágondolok. Végigültem a gyilkosai perét is, akiket végül halálra ítéltek, de azt még nem hajtották végre" - nyilatkozta a lapnak Zsuzsanna, akit a mai napig felkavarnak a történtek.

Forrás: AFP

Az ügyet Rónai Péter amerikai-magyar sztárügyvéd vállalta el, aki több színészt is felsorolt a perben. "A főszereplő Mark Wahlberget azért pereltük be, mert kiadott egy táplálékkiegészítő tablettát a film logójával. A sztárt végül nem büntette meg a bí­róság, a Paramountot és Michael Bay rendezőt viszont elmarasztalta. Már kaptunk egy ajánlatot tőlük, amit nem fogadtunk el. Az ítéletet azután hirdetik ki, ha sikerül megállapodnunk az összegben" - nyilatkozta a lapnak Rónai. Griga Ferenc Floridában alapított egy szextelefonos céget, amiből milliomos lett. 1995-ben egy testépítőkből álló csapat elrabolta őt és ba­rátnőjét, hogy pénzt zsaroljanak ki tőlük. Végül mindkettőjükkel végeztek.

Még Ferenc pápa is imádkozik Michael Schumacherért http://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-michael-schumacherert-imadkozik-az-egyhazfohoz-nagyon-kozel-allt-a-sportolo.htmlAz FIA küldöttsége, élén az elnök Jean Todttal, csütörtökön vatikáni audiencián járt, ahol találkozott a keresztény egyház fejével, és arra kérte őt, hogy imádkozzon a sportolóért. NewsAFPOptikai csalódás, vagy rossz vicc? Ez a fotó kavarta fel a netethttp://www.life.hu/news/20160115-fenek-vagy-optikai-csalodas-vicces-kepen-nevet-az-egesz-internet-foto.htmlTegnap tűnt fel egy külföldi internetes portálon egy fénykép, ami láttán elsőre nagyot nevettünk. A fotón egy nagypapa látható az unokájával, viszont ha hosszan nézzük, egy teljesen más alak is kibontakozik. NewsThinkstockLetartóztatták a Backstreet Boys sztárját, Nick Carterthttp://www.life.hu/news/20160115-nick-carter-a-backsreet-boys-enekeset-kocsmai-verekedes-miatt-letartoztattak.htmlA tinilányok egykori bálványa kocsmai verekedésbe keveredett egy floridai bárban, ahol a hírek szerint fojtogatta az egyik kidobót. News--Lagzi Lajcsi: Nem leszek öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20160115-galambos-lajos-soha-nem-tervezett-ongyilkossagot.htmlKicsit több, mint egy hét múlva kiderül, hogy meghosszabbítják-e Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A zenész a börtönből üzent ügyvédjével. News--Szörnyű halált halt egy 3 éves kislány Kínában - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-mozgolepcso-okozta-egy-haromeves-kislany-halalat-kinaban-tragedia-video.htmlBár nagyon sok hasonló baleset történt az elmúlt hónapokban, most újból egy kisgyermeket életét ontotta ki egy mozgólépcső. News--Ittas vezetés miatt tartóztatták le a napokban brutálisan meggyilkolt Ashley Ann Olsenthttp://www.life.hu/news/20160114-ashley-olsen-amerikai-muveszt-ittas-vezetes-miatt-tartoztattak-le.htmlÚjabb részletek derültek ki a meggyilkolt amerikai művész múltjáról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.