Kisiklott egy 6-os villamos a Jászai Mari téren

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisiklott egy 6-os villamos szombat délelőtt a fővárosi Jászai Mari téren, senki nem sérült meg - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.

A Jászai Mari tér és az Oktogon között pótlóbuszok járnak a 4-es és 6-os villamosok helyett, kora délutánra helyreállt a forgalom. A baleset oka a szakemberek szerint, hogy kitört egy síndarab egy a megállóból elinduló Combino alatt, amely megrongálta a járművet és a vágányt. A balesetben senki nem sérült meg.

Forrás: MTI/Lakatos Péter
Kabir Bedi 70 éves - Így néz ki ma Sandokanhttp://www.life.hu/news/20160116-kabir-bedi-70-eves-sandokan-a-malaj-tigris-sorozatban-jatszott.htmlJanuár 16-án ünnepli 70. születésnapját Kabir Bedi, akit a magyar közönség leginkább a Maláj tigris című sorozat Sandokánjaként zárt a szívébe. News--Átadták a fonódó villamoshálózatot Budapesten, megszűnt a 86-os buszhttp://www.life.hu/news/20160116-atadtak-a-fonodo-villamoshalozatot-budapesten-megszunt-a-86os-busz.htmlA fonódó villamoshálózat szombati hajnali átadása miatt pénteken utoljára közlekedett a 86-os autóbusz. NewsFotó: Marton Szilvia - OrigoKiderült, hogyan búcsúztatja a családja David Bowie-thttp://www.life.hu/news/20160115-david-bowie-halala-igy-bucsuzik-tole-a-csalad-es-a-baratai.htmlA napokban elhunyt legendás énekest állítólag már eltemették, mert nem szeretett volna nagy felhajtást. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.