Ha ma útnak indulnál, ne felejtsd otthon a sálat!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ATAMANENKO EVGENY/"Evgeny Atamanenko " -
hideg időjárás Alföld tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alföldön erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, másutt napos és felhős időszakok váltakoznak, a legtöbb napsütés a Kisalföld térségében valószínű. Elvétve fordulhat elő futó hózápor, majd késő délutántól, estétől az Alföld délkeleti részén gyenge havazás, hószállingózás várható.

Az északi, északkeleti szelet többfelé kísérik erős, keleten és az Alpokalján délutántól helyenként viharos széllökések. Északkeleten a havas tájakon a szél hordhatja a havat, a középső országrész kevésbé szelesnek ígérkezik - írja az Origo.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/ATAMANENKO EVGENY/"Evgeny Atamanenko "

A legmagasabb nappali hőmérséklet +1 és -4 fok között alakul. Késő estére általában -2 és -7 fok közé hűl le a levegő.

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Lottónhttp://www.life.hu/news/20160116-ezekkel-a-szamokkal-nyerhettel-a-lotton.htmlAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki. NewsThinkstockHosszú Katinka negyedik és nyolcadik hellyel kezdett Austinbanhttp://www.life.hu/news/20160116-hosszu-katinka-uszo-negyedik-es-nyolcadik-hellyel-kezdett-austinban.htmlHosszú Katinka 100 méter gyorson a negyedik, 400 méter gyorson pedig a nyolcadik helyen végzett a döntőben az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi verseny pénteki nyitónapján.News--A hisztis koala lett az internet új sztárjahttp://www.life.hu/news/20160115-a-koala-akit-lezavartak-a-farol-hisztizni-kezdett.htmlSzereted a cuki koalákat? Akkor a következő videótól garantáltan elolvadsz majd! News--Mi?! Egy walesi faluban már 81 napja egyfolytában esik az eső http://www.life.hu/news/20160115-itt-az-ozonviz-egy-walesi-faluban-nyolcvan-napja-esik-az-eso-az-ott-elok-kiborultak.htmlNem lennénk szívesen Eglwyswrw lakosai helyében. Tavaly október óta szinte megállás nélkül zúdul az égi áldás az ott élőkre, és a jelek szerint nem is szeretne abbamaradni. NewsThinkstockEzer évvel ezelőtt már élhetett ember az Arktiszonhttp://www.life.hu/news/20160115-az-ember-tobb-ezer-evvel-korabban-hodithatta-meg-az-eszaki-sarkot-elkepeszto-kutatas.htmlEgy nagyjából 45 ezer évvel ezelőtt, a mai Szibéria területén elejtett gyapjas mamut fagyott teteméből orosz kutatók arra következtetnek, hogy az ember az eddig véltnél több ezer évvel korábban hódíthatta meg az Északi-sarkot. NewsOrigoAlan Rickman megható levéllel búcsúzott a Harry Pottertőlhttp://www.life.hu/news/20160115-alan-rickman-halala-utan-nyilvanossagra-hoztak-a-levelet-amiben-a-harry-pottertol-bucsuzik.htmlA színészlegenda megrázó halála után nyilvánosságra hoztak egy általa írt levelet, amelyben a Harry Potter szériától búcsúzik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.