Szörfözik és egész nap úszik a félszemű cica - Elképesztő videó!

videó szörf Hawaii macska cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kuli igazi látványosságnak számít Honolulu szigetén. 6 hónapos korában kezdett először lovagolni a hullámokon, és azóta gazdájával rendszeresen fürdőzik az óceánban. 

A macska még az utcáról került Alexandra Gomez otthonába, aki befogadta az árván maradt állatot. A cica szemét ekkor már egy ismeretlen fertőzés támadta meg. Bár rögtön orvosi kezelést kapott, a bal szemét mégsem sikerült megmenteni. Kuli nem adta föl, és ma már igazi sztár a sziget lakói között, főleg mikor deszkára pattan, és szörfözik a gazdijával.

Kinyílt az első virág a világűrben!http://www.life.hu/news/20160118-az-elso-virag-kinyilt-a-vilagurben.htmlHétvégén küldött képet a Földre Scott Kelly, a Nemzetközi Űrállomáson kinyílt vasvirágról. News--Meghalt Fázsy Anikó - A József Attila-díjas műfordító 76 éves volthttp://www.life.hu/news/20160117-meghalt-fazsy-aniko-a-jozsef-attila-dijas-mufordito-76-eves-volt.htmlÉletének 77. évében, szombaton elhunyt Fázsy Anikó József Attila-díjas műfordító, szerkesztő, újságíró. News--Elképesztő felfedezés! Megvan Európa legrégebbi falábahttp://www.life.hu/news/20160117-legregibb-falab-kozepkoru-ferfi-csontvazat-temetoben-tartak-fel-elkepeszto-felfedezes.htmlEurópa eddig feltárt legrégebbi, csaknem 1500 éves művégtagjára találtak a dél-ausztriai Hemmabergben: a fából készült lábprotézis darabjait egy középkorban élt férfi földi maradványai között fedezték fel. NewsOrigoEddig ismeretlen dinoszauruszfajt találtak Thaiföldönhttp://www.life.hu/news/20160117-uj-dinoszauruszfajt-talaltak-hatalmas-felfedezes-lelet-thaifoldrol-japan-kutatok.htmlEgy eddig ismeretlen dinoszauruszfaj fosszíliáit fedezték fel 120 millió éves kréta időszaki rétegsorban Thaiföldön helyi és japán kutatók. NewsOrigoTacskó sétált be az RTL Híradó stúdiójába - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20160104-kutya-zavarta-meg-az-idojaras-jelentest-cuki-video-fruzsirol-a-tacskorol.htmlFruzsi, az egyik operatőr kutyája úgy gondolta, hogy ő is szívesen szerepelne a napi időjárás-jelentésben - tettével kissé meglepte Véber Istvánt. NewsOrigoNapi cuki! Így szopja a lábujját a kis majomhttp://www.life.hu/news/20151201-igy-szopja-a-labujjat-a-kis-majom.htmlEgy japán makákó szórakoztatta a turistákat a Yean-Koen Nemzeti Parkban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.