Betiltják a kutyasétáltatást Kőbányán

Forrás: Thinkstock -
kutya Kőbánya sétáltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pórázon sem lehet majd sétáltatni a kedvenceket Budapesten, a X. kerületben. Csak a kutyafuttatókban lesz helyük az ebeknek. 

Júniustól a X. kerületi parkokban nem lehet majd kutyákat látni. A helyi önkormányzat ugyanis megszavazta azt a rendeletet, miszerint még pórázon sem lehet ott sétáltatni az állatokat- számolt be az RTL Klub híradója.

Forrás: Thinkstock

Kizárólag a kijelölt kutyafuttatókban lesz lehetőségük a gazdáknak az ebek lemozgatására. Aki mégis parkba viszi az állatát, az akár 200 ezres bírságra is számíthat.
A szigorításra azért volt szükség, mert előfordultak olyan magatartások, melyek megzavarták a lakók nyugalmát. A kerületi állattartók nem értenek egyet a döntéssel, az állatvédők pedig petíciót indítottak a rendelet enyhítéséért. Az önkormányzattal a jövő héten tárgyalnak majd az ügyben.

Hallottad már, ahogy Adele a Spice Girls legnagyobb slágerét énekli?http://www.life.hu/news/20160115-adele-a-spice-girls-es-nicki-minaj-szamait-enekli-a-the-late-show-ban.htmlA brit énekesnőtől egyik zenei stílus sem áll távol. Nicki Minaj és a Spice Girls dalait is lazán elénekelte News--Lebilincselő fotók a táncosok és a természet összhangjárólhttp://www.life.hu/news/20160115-bertil-nilsson-sved-fenykepesz-fotoi-a-tancosok-es-a-termeszet-osszhangjarol.htmlBertil Nilsson svéd fényképész hihetetlen tehetséggel örökíti meg azt a pillanatot, amikor az előadóművészek és a természet a legnagyobb harmóniában vannak. News--Alan Rickman megható levéllel búcsúzott a Harry Pottertőlhttp://www.life.hu/news/20160115-alan-rickman-halala-utan-nyilvanossagra-hoztak-a-levelet-amiben-a-harry-pottertol-bucsuzik.htmlA színészlegenda megrázó halála után nyilvánosságra hoztak egy általa írt levelet, amelyben a Harry Potter szériától búcsúzik. News--Brutális mínuszok jönnekhttp://www.life.hu/news/20160118-az-idojaras-elorejelzes-szerint-brutalis-minuszok-es-napsutes-jon.htmlNappal alig emelkedik nulla fok fölé a hőmérő higanyszála, esténként pedig mínusz 10 fok körül alakul a hőmérséklet. News--Gyász! Elhunyt a Cavinton atyja, Szántay Csabahttp://www.life.hu/news/20160118-elhunyt-szantay-csaba-kemikus-a-cavinton-atyja.htmlÉletének 89. évében vasárnap elhunyt Szántay Csaba vegyészmérnök, akadémikus, a Magyar Feltalálók Egyesületének alapító elnöke. News--Kerüld el a Deák teret! Demonstrációt tartanak a taxisok Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160118-keruld-el-a-deak-teret-mert-demonstraciot-tartanak-a-taxisok-budapesten.htmlBe nem jelentett demonstrációt tartanak hétfő hajnal óta a taxisok Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út, Andrássy út kereszteződésében. NewsMTI/Lakatos Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.