Halálos fenyegetést kapott a Miss Universe műsorvezetője

fenyegetés Steve Harvey Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínos baki óta pokollá vált a műsorvezető, Steve Harvey élete. Nemcsak ő, de a családja is szenved a dühös nézők bosszújától.

A Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban a műsorvezető kínos bakit vétett. Nem a valódi győztes nevét olvasta fel, így az első udvarhölgy, Ariadna Gutierrez kapta meg a koronát. A tévedésre hamar fény derült, és az ékszer átkerült az igazi győztes, Pia Alonzo Wurtzbach fejére.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Hiába teltek már el hetek az eset óta, a nézők dühe nem csillapodott. Steve Harvey a saját műsorában vallott arról, milyen pokol azóta az életük. A család még halálos fenyegetést is kapott! Steve azóta az utcára sem engedi ki a gyermekit, és aludni sem tud rendesen.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A felesége az egyetlen, aki még tartja benne a lelket. Steve könnyek között mesélte, hogy felesége akár egész éjszaka is fent marad vele, ha arra lenne szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.