A legsikeresebb 30 alatti fiatal közé került két magyar is!

lista Forbes magazin Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén először állították össze a legsikeresebb európai fiatalokat felsorakoztató listát. Adele és Vettel mellett két magyar is szerepel a sorban!  

Az amerikai Forbes magazin minden évben készít egy listát a 30 évnél fiatalabb tehetségekről, idén először az európai listát is összeállították. Tíz különböző kategóriában keresték a legjobbakat. A listán Adele, Emma Watson és Avicii mellett két magyar is helyet kapott.

A technológia kategóriában Lám István került fel a listára, aki a Tresorit elnevezésű magyar startup vezérigazgatója. A média kategóriában pedig S. Takács András, az On The Spot dokumentumfilm sorozat rendező-producere.

Katalin hercegné újságírónak áll!http://www.life.hu/news/20160119-katalin-hercegne-csatlakozik-a-huffington-post-brit-szerkesztosegehez.htmlA hercegné úgy döntött, munkát vállal. Egy híres online magazin hasábjain mutatja meg tudását. News--Mindenhová követi gazdáit Aspen, a kalandor kutyahttp://www.life.hu/news/20160119-aspen-a-golden-retriever-imad-kirandulni.htmlAz örökbe fogadott eb imádja a természetet, akárcsak a gazdái! Jobb helyre nem is kerülhetett volna. News--A két fejjel született indiai kisbaba tovább élt az orvosok jóslatánálhttp://www.life.hu/news/20160119-indiaban-ket-fejjel-szuletett-kisbaba-tovabb-elt-az-orvosok-joslatanal.htmlSzülei a születés pillanatáig nem tudtak a rendellenességről. Anyagi gondok miatt nem jutottak el ultrahangos vizsgálatra. News--Meghalt egy házaspár mert a tűzjelző nem üzemelthttp://www.life.hu/news/20160119-meghalt-egy-angol-hazaspar-mert-a-tuzjelzo-nem-uzemelt-a-hazukban.htmlFigyelmetlenség miatt halt meg Keli és Joe. News--Lángol a világhírű párizsi Ritz Hotelhttp://www.life.hu/news/20160119-tuz-utott-ki-a-parizsi-ritz-hotelben.htmlA gyönyörű párizsi szállodát márciusban nyitották ki újra a 3 és fél éves felújítási munkálatok után. Jelenleg az egész felső szintje lángokban áll. News--Börtönbe került Bobbi Kristina Brown ápolójahttp://www.life.hu/news/20160119-bobbi-kristina-brown-apolonoje-taiwo-bolatito-sobamowo-bortonbe-kerult-csalas-miatt.htmlSzemélyazonossággal való visszaélés miatt tartóztatták le Taiwo Bolatito Sobamowót, aki Whitney Houston tavaly nyáron elhunyt lányát gondozta utolsó heteiben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.