Dr. Mike jótékonyságból randizik!

Forrás: Instagram/Doctor Mike -
Dr. Mike jótékonyság orvos randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legdögösebb orvosa a saját társaságát is felajánlja, ha ezzel segíthet.  

Dr. Mikhail Varshavski élete teljesen felfordult azóta, hogy a People magazin a legszexibb orvosnak kiáltotta ki. Bárhová megy, mindenhol megismerik, de a 26 éves családorvos megtalálta a módját, hogyan fordítsa ismertségét jótékony célra.

Forrás: Instagram/Doctor Mike

A dögös doki a Limitless Tomorrow nevű alapítvány munkáját segíti. A céljuk, hogy olyan diákokat juttassanak ösztöndíjhoz, akik az iskolán kívül mutatták meg a tehetségüket. Dr. Mike az alapítvány legapróbb munkájában is részt vesz, hiszen bevándorlók gyerekeként ő is megtapasztalta milyen nehéz anyagi támogatás nélkül előrejutni.

Forrás: Instagram/Doctor Mike

A szépséges orvos egy különös randioldalra is regisztrált. Amelyik hölgy legalább 10 dollárt ajánl fel jótékony célra az megnyeri a fődíjat. Egy New York-i utazást, szállást egy 4 csillagos szállodában, vacsorát egy étteremben és egy találkozást a fiatal orvossal!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.