Meghalt egy házaspár mert a tűzjelző nem üzemelt

Forrás: Thinkstock -
halál tűzjelző elem angol tűz házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelmetlenség miatt halt meg Keli és Joe.

Bizony nem elég a tűzjelző berendezéseket felszerelni, ellenőrizni is kell az állapotukat. Az angol házaspár otthonában két berendezésnek is működnie kellett volna, de az egyikben lemerült az elem, a másikba pedig rosszul voltak betéve.

Forrás: Thinkstock

A tüzet egy gáztűzhelyen felejtett edény okozta, a kiérkező tűzoltók és a mentők már nem tudták megmenteni a házaspár életét – írja a Mirror.

Reggel óta nem működik a Twitter http://www.life.hu/news/20160119-leallt-a-twitter-a-felhasznalok-orjongenek-mar-dolgoznak-a-hiban-az-oldal-munkatarsai.htmlFél tíz óta nem működik a Twitter, bejelentkezéskor műszaki hibára hivatkozik az oldal. A héten ez már a második alkalom, hogy gondok vannak a szolgáltatással. NewsElhunyt David Bowie dobosa, Dale Griffinhttp://www.life.hu/news/20160119-meghalt-dale-griffin-david-bowie-es-a-the-mott-the-hoople-egyuttes-dobosa.htmlA Mott The Hoople zenekar tagja Alzheimer-kórral küzdött. 67 éves volt. News--Ittas vezetésért került rács mögé a szupermodell, Stephanie Seymour http://www.life.hu/news/20160119-stephanie-seymour-egykori-szupermodell-ittas-vezetesert-kerult-racs-moge.htmlAz egykori Victoria’s Secret modellt az autópályán kapcsolták le a rendőrök, miután beletolatott a mögötte lévő járműbe. News--Betonfalnak csapódott autójával a Fradi két játékosahttp://www.life.hu/news/20160118-falnak-csapodott-autojaval-a-ferencvaros-ket-futballistaja-es-balesetet-szenvedtek.htmlA Ferencváros két játékosa állítólag vasárnap hajnalban szenvedett balesetet. News--Így fest egy lombikpanda - Bej Bej eszméletlenül cuki! http://www.life.hu/news/20160118-bej-bej-az-imadnivalo-pandabocs-mesterseges-megtermekenyitessel-jott-a-vilagra-foto.htmlBej Bej, az imádnivaló pandabocs most mutatkozott be először a nagyközönségnek. Az állat még augusztusban született egy sikeres mesterséges megtermékenyítési program eredményeként. News--Gyász! Elhunyt a Cavinton atyja, Szántay Csabahttp://www.life.hu/news/20160118-elhunyt-szantay-csaba-kemikus-a-cavinton-atyja.htmlÉletének 89. évében vasárnap elhunyt Szántay Csaba vegyészmérnök, akadémikus, a Magyar Feltalálók Egyesületének alapító elnöke. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.