Lángol a világhírű párizsi Ritz Hotel

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
Párizs Ritz Hotel tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű párizsi szállodát márciusban nyitották ki újra a 3 és fél éves felújítási munkálatok után. Jelenleg az egész felső szintje lángokban áll.

Hatalmas tűz ütött ki a világhírű párizsi Ritz Hotelben. A történelmi épület teljesen leéghet a helyi híradások szerint - írja a Mirror.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

A szálloda a 86 éves milliárdos üzletember, Mohamed Al Fayed tulajdonában van, aki legalább 200 millió fontot költött az épület felújítására, ami a 3 és fél éves munkálatok után márciusban nyitotta ki kapuit újra a vendégek előtt.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

A helyszínre kiérkező tűzoltók arról adtak tájékoztatást, hogy a tűz reggel 7 körül ütött ki a legfelső szinten. Szerencsére mindenkit sikerült kimenekíteni az épületből, senki nem sérült meg. A rendőrség arra kérte a lakosokat, hogy az oltás befejezéséig mindenki kerülje a szálloda környékét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.