Halottas ágyán verték át a rokonukat

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
átverés rendőrség halott család kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyja és a fivére íratta alá a kórházi ágyon haldokló és döntésképtelen asszonnyal a végrendeletét és az ajándékozási szerződést, így ők lettek az örökösök. Csalással vádolják őket.

A vád szerint az anya és fivér csalással próbált szert tenni a hagyatékra, az 56 millió forintot érő ingatlanokra, amelyet egyébként a törvényes örökös, az asszony gyermeke kapott volna. A rokonokat közokirat hamisítással és csalással vádolják, és a közjegyző is a vádlottak között van - írja az Origo.

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Gyógyíthatatlan betegség miatt került kórházba a mosonmagyaróvári asszony még 2012-ben. Másnap reggel a fivére és az anyja rögtön felkerestek egy közjegyzőt, aki a vallomása szerint nem tudta, hogy valótlan adatokkal állítja ki az ajándékozási szerződést, a végrendeletet és négy további okiratot. Anya és fia következő útja a kórházba vezetett, ahol gyógyszerek hatása alatt álló beteg mindent aláírt. A nő két nap múlva meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.