Egy hónapig rövidített útvonalon jár a H5-ös HÉV

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
utazás Budapest közlekedés HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár pár nappal ezelőtt befejeződött a fonódó villamos felújítása, a Budapesten közlekedők azonban nem lélegezhetnek fel. A BKK oldalán olvasható információk szerint egy teljesen hónapra elveszíthetjük a szentendrei hévet.  

A közelmény így hangzik: 2016. január 23-án, szombaton az első járat indulásától február 22-én, hétfőn az utolsó járat indulásáig a H5-ös HÉV helyett pótlóbusz, a 109-es autóbusz, illetve a Budai fonódó villamoshálózat részeként közlekedő 19-es villamos szállítja az utasokat a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között, mert a Bem rakparti HÉV-alagútban teljes ágyazatcserét végeznek. A munka ütemezésénél a BKK kiemelt figyelmet fordított arra, hogy ne a Budai fonódó villamoshálózat forgalomkorlátozásaival egyidejűleg induljon el a H5-ös HÉV alagútjának rekonstrukciója - írja a BKK.

Forrás: MTI/Jászai Csaba
Charlotte hercegnő dédmamájánál, Erzsébet királynőnél is fontosabbhttp://www.life.hu/news/20160120-charlotte-hercegno-lett-a-legfontosabb-ember-a-the-tatler-listajan-erzsebet-kiralynot-is-megelozve.htmlA The Tatler List idén is összeválogatta, majd rangsorolta az Egyesült Királyság legfontosabb embereit - ennek élére került az alig egy éves Charlotte hercegnő. NewsOrigoBizarr fotók: meztelen emberek nagyított testrészekkelhttp://www.life.hu/news/20160120-meltem-i-k-torok-fotos-sorozata-meztelen-emberekrol-es-kinagyitott-testreszeikrol.htmlMeltem Işik török fotós munkái meghökkentőnek tűnnek az első pillantásra, de igazi művészi megközelítés rejtőzik mögöttük! News--Alan Rickman magával vitte a Harry Potter titkáthttp://www.life.hu/news/20160119-alan-rickman-bizalmas-informaciot-kapott-j-k-rowling-ironotol.htmlJ.K. Rowling annyira megbízott a színészben, hogy elárult neki egy kis titkot, amit most minden rajongó szeretne megtudni! News--Dr. Mike jótékonyságból randizik!http://www.life.hu/news/20160119-dr-mike-a-vilag-legdogosebb-orvosa-jotekonysagbol-randevuzik.htmlA világ legdögösebb orvosa a saját társaságát is felajánlja, ha ezzel segíthet. NewsOrigoMeghalt egy házaspár mert a tűzjelző nem üzemelthttp://www.life.hu/news/20160119-meghalt-egy-angol-hazaspar-mert-a-tuzjelzo-nem-uzemelt-a-hazukban.htmlFigyelmetlenség miatt halt meg Keli és Joe. News--Börtönbe került Bobbi Kristina Brown ápolójahttp://www.life.hu/news/20160119-bobbi-kristina-brown-apolonoje-taiwo-bolatito-sobamowo-bortonbe-kerult-csalas-miatt.htmlSzemélyazonossággal való visszaélés miatt tartóztatták le Taiwo Bolatito Sobamowót, aki Whitney Houston tavaly nyáron elhunyt lányát gondozta utolsó heteiben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.