Lángoló autóból mentett embert Jamie Foxx

Forrás: AFP -
Jamei Foxx életmentés autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztár otthonához közel történt baleset. A színész egyből az autós segítségére sietett.

Jamie Foxx igazi hősként viselkedett hétfő este, mikor a házához közeli úton autóbaleset történt. A színész az ABC News híradójában mesélt a történtekről. Elmondta, hogy amint meghallotta a csattanást, egyből hívta a mentőket, majd maga is a helyszínre sietett.

Forrás: AFP

A teljesen összetört autóban csak a sofőr utazott, aki beszorult a roncsok közé. A színész hiába próbálta kiszabadítani, nem sikerült. Szerencsére egy másik szomszéd is odasietett, aki egy speciális olló segítségével el tudta vágni a biztonsági övet. Pont időben sikerült kihúzniuk a sérültet, mert öt perccel később az autó lángokba borult.

Az Oscar-díjas színész kedden találkozott a balesetet szenvedett Brett Kyle édesapjával, aki könnyeivel küzdve köszönte meg Foxxnak a hőstettét.

Nem az a lényeg, hogy akinek a fiam életét köszönhetem, híres vagy sem, hanem hogy vannak olyan emberek, akik képesek ilyesmire. A fiamnak három testvére van, és ha ez a két ember nem segít, akkor elveszítették volna a bátyjukat” – nyilatkozta az apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.