Terhes nőt szállító mentőautó karambolozott

Forrás: Thinkstock -
Karambol orvos terhes kórház mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy terhes nőt szállító mentőautó és egy kisteherautó ütközött a 4-es főúton. A kismama jól van, egy másik mentővel vitték kórházba.

Mentőautó és kisteherautó ütközött kedd délelőtt a 4-es főút Üllő és Gyömrő közötti szakaszán. A balesetben többen megsérültek, de a mentőben utazó vajúdó asszonynak nem esett baja - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Forrás: Thinkstock

A mentőkocsi az oldalára borult, sofőrje, valamint a kismama, illetve a kisteherautó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett.A mentőkocsi megkülönböztető jelzését használva vitte kórházba a szülő nőt, amikor a baleset történt. A kismamának nem esett baja, egy másik mentőautóval juttatták el a kórházba. A mentőápoló karsérülést, a sofőr könnyebb mellkasi sérülést szenvedett, míg a teherautó vezetőjét könnyebb fejsérüléssel ápolják.

Facebookozás miatt mehet börtönbe egy nőhttp://www.life.hu/news/20160120-akar-egy-ev-bortont-is-kaphat-mert-facebookon-sertegette-a-sogornojet.htmlTávoltartási végzést sértett egy nő azzal, hogy egy posztban megjelölte sógornőjét. Ezért akár egy év börtönt is kaphat. News--Ismét meglátogatta Michael Schumachert egykori Forma-1-es csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20160120-michael-schumachert-meglatogatta-egykori-forma-1-es-csapatfonoke-jean-todt.htmlHosszú idő óta Jean Todt nyilatkozata volt az első, amely a síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapotáról szólt. News--Dr. Mike jótékonyságból randizik!http://www.life.hu/news/20160119-dr-mike-a-vilag-legdogosebb-orvosa-jotekonysagbol-randevuzik.htmlA világ legdögösebb orvosa a saját társaságát is felajánlja, ha ezzel segíthet. NewsOrigoKatalin hercegné újságírónak áll!http://www.life.hu/news/20160119-katalin-hercegne-csatlakozik-a-huffington-post-brit-szerkesztosegehez.htmlA hercegné úgy döntött, munkát vállal. Egy híres online magazin hasábjain mutatja meg tudását. News--Mindenhová követi gazdáit Aspen, a kalandor kutyahttp://www.life.hu/news/20160119-aspen-a-golden-retriever-imad-kirandulni.htmlAz örökbe fogadott eb imádja a természetet, akárcsak a gazdái! Jobb helyre nem is kerülhetett volna. News--A két fejjel született indiai kisbaba tovább élt az orvosok jóslatánálhttp://www.life.hu/news/20160119-indiaban-ket-fejjel-szuletett-kisbaba-tovabb-elt-az-orvosok-joslatanal.htmlSzülei a születés pillanatáig nem tudtak a rendellenességről. Anyagi gondok miatt nem jutottak el ultrahangos vizsgálatra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.