Kabát nélkül távozott a buliból Elizabeth Luebke, belehalt

Forrás: Thinkstock -
buli halál fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány részegen viharzott el a házibuliból miután összeveszett egy ismerősével. Ha a kabátját felveszi, talán ma is élne.

A 21 éves Elizabeth Luebke mindössze rövidnadrágot, necc harisnyát és egy vékony felsőt viselt, mikor távozott hajnalban, 4.30-kor egy házibuliból a Wisconsin megyei Milwaukee városában.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A fiatal lány ilyen lenge öltözékben lépett ki a mínusz 21 fokos hidegbe, másnap már csak az összefagyott holttestét találta meg egy járókelő. Az orvosi vizsgálat igazolta, hogy a kihűlés okozta Luebke halálát, valamint azt is, hogy nagy mennyiségű alkohol volt a szervezetében.

Az ismerősei ugyan értesítették az édesanyját, miután a lány elviharzott a buliból, ám hiába keresték egész éjjel, nem találtak rá.

Detroit összes pedagógusa egyszerre jelentett beteget http://www.life.hu/news/20160121-elmentektuntetni-a-munkakorulmenyek-miatt-szunetel-az-oktatas-egesz-detroitban.html88 detroiti iskolában nem volt szerdán tanítás, mert szinte az összes pedagógus a sztrájk sajátságos formáját választotta: beteget jelentettek, és elmentek tüntetni a lehetetlen munkakörülmények miatt. News--Megszületett a döntés: a taxisoknak van igazahttp://www.life.hu/news/20160121-a-kormany-allaspontja-szerint-igaza-van-a-budapesten-demonstralo-taxisoknak.htmlSzigorú szabályozást akarnak bevezetni, a tervezés alatt pedig átmeneti rendszert alakítanának ki. NewsOrigoA mellrákos nő gyönyörű tetoválással fedte el a műtéti hegekethttp://www.life.hu/news/20160121-a-mellrakos-no-tetovalassal-fedte-el-a-mutet-utani-hegeket.htmlAmy rákját két évvel ezelőtt diagnosztizálták. Azóta szerencsésen felépült a betegségből, és különleges módot választott a rossz emlékeket idéző hegek elrejtésére. NewsThinkstockÚj bolygót fedezhettek fel a Naprendszerbenhttp://www.life.hu/news/20160121-a-naprendszer-uj-bolygoja-a-kilences-planeta-lehet.htmlA Kaliforniai Műszaki Egyetem két csillagásza azt állítja, bizonyítékot talált egy kilencedik, Plutón túli planéta létezésére. News--Rúdtánc közben eteti babáját Ashley Wrighthttp://www.life.hu/news/20160121-ashley-wright-amerikai-anya-rudtancolas-kozben-szoptatja-gyermeket.htmlAz amerikai nő már nyolc éve hódol ennek a sportnak. Amikor megszületett a gyermeke, természetes volt számára, hogy vele együtt végezze a gyakorlatokat. News--Az utcán halt meg Eminem sógornője - Gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/news/20160121-eminem-rapper-sogornoje-dawn-scott-az-utcan-halt-meg-valoszinuleg-drogtuladagolasban.htmlA drogfüggőséggel küzdő Dawn Scott feltehetően túladagolásban veszítette életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.