Nőverésről olvashatunk egy alsós tankönyvben

Forrás: Thinkstock -
népdal tankönyv nőverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cifra palota egyik szokatlan feldolgozása került be egy alsós tankönyvbe, aminek utolsó versszakában a nőverést emlegetik. 

"Én azt megteszem,/Katát elveszem,/Ő dolgozik, én meg alszom,/Este megverem" - olvasható egy kicsiknek szóló tankönyvben.

Forrás: Macskafogó

A könyvből kifotózott népdal futótűzként terjed az interneten: több ezer megosztást ért már el és rengeteg komment érkezett rá. Vajon nem lett volna jobb a közkedvelt népdalnak egy kevésbé agresszív és szexista variációját megtanítani a gyerkekenek?

A mellrákos nő gyönyörű tetoválással fedte el a műtéti hegekethttp://www.life.hu/news/20160121-a-mellrakos-no-tetovalassal-fedte-el-a-mutet-utani-hegeket.htmlAmy rákját két évvel ezelőtt diagnosztizálták. Azóta szerencsésen felépült a betegségből, és különleges módot választott a rossz emlékeket idéző hegek elrejtésére. NewsThinkstockEgy hónapig rövidített útvonalon jár a H5-ös HÉVhttp://www.life.hu/news/20160120-egy-teljes-honapra-elveszitjuk-a-szentendrei-hevet-nem-kozeledik-a-teljes-utvonalon.htmlBár pár nappal ezelőtt befejeződött a fonódó villamos felújítása, a Budapesten közlekedők azonban nem lélegezhetnek fel. A BKK oldalán olvasható információk szerint egy teljesen hónapra elveszíthetjük a szentendrei hévet. NewsAz utcán halt meg Eminem sógornője - Gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/news/20160121-eminem-rapper-sogornoje-dawn-scott-az-utcan-halt-meg-valoszinuleg-drogtuladagolasban.htmlA drogfüggőséggel küzdő Dawn Scott feltehetően túladagolásban veszítette életét. News--Őrület! 1000 macskával osztja meg otthonát egy nő http://www.life.hu/news/20160120-cicakat-gyujt-egy-no-mar-ezer-allat-el-nala-nem-hajlando-egytol-sem-megszabadulni.htmlLynea Lattanzio igazi állatbarát, a szomszédjai legnagyobb bánatára. Az asszony hobbija az, hogy kóbor cicákat gyűjt, és végül meg is tartja őket. NewsThinkstockFacebookozás miatt mehet börtönbe egy nőhttp://www.life.hu/news/20160120-akar-egy-ev-bortont-is-kaphat-mert-facebookon-sertegette-a-sogornojet.htmlTávoltartási végzést sértett egy nő azzal, hogy egy posztban megjelölte sógornőjét. Ezért akár egy év börtönt is kaphat. News--Charlotte hercegnő dédmamájánál, Erzsébet királynőnél is fontosabbhttp://www.life.hu/news/20160120-charlotte-hercegno-lett-a-legfontosabb-ember-a-the-tatler-listajan-erzsebet-kiralynot-is-megelozve.htmlA The Tatler List idén is összeválogatta, majd rangsorolta az Egyesült Királyság legfontosabb embereit - ennek élére került az alig egy éves Charlotte hercegnő. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.