Kiszivárogtak az Uber pénzügyi adatai - Ennyit kaszálnak

Forrás: Uber -
pénzügy adat Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Uber vesztesége halmozódik, de eközben bevételi oldalon szárnyal a vállalat. Tavaly egy negyedév alatt több bevétele volt, mint a megelőző egész évben!  

Tavaly a harmadik negyedévben az Uber 697 millió dolláros veszteséget könyvelhetett el, többet, mint a 498 millió dolláros nettó árbevétele volt - írja cikkében az Origo a Business Insider oldalra hivatkozva.

Forrás: Uber

Az utolsó ismert bevételt összevetve a korábbi negyedévekre vonatkozó számokkal, az látszik, hogy csak 2015 harmadik negyedévében (egy negyedév alatt) több bevételt ért el a cég, mint 2014 egészében. Az említett 498 milliós negyedéves bevételhez képest ugyanis 2014-ben mindössze 495,3 millió dollár folyt be hozzá.

Forrás: AFP/Thomas Oliva

A számok alapján semmit nem javult, sőt mérsékelten romlott azonban a cég jövedelmezősége. A tavalyi harmadik negyedévben elért 697 millió dolláros veszteséggel szemben, 2014 egész évére szerepelt a könyvekben 671,4 millió dollár mínusz.

Megszólalt a nő, akit meztelenül hajtatott maga előtt az utcán a férjehttp://www.life.hu/news/20160122-megszolalt-a-no-akit-meztelenul-setaltatott-maga-elott-az-utcan-a-ferje.htmlA 22 éves nő szerint férje, Jason Melo megfenyegette, hogy amennyiben nem teszi meg, amire kéri, lelöki őt a lépcsőn, és megveri. A 24 éves férfit letartóztatták. NewsOrigoEmberségből jeles! Bájos történet terjed a Facebookon egy magyar iskola diákjairólhttp://www.life.hu/news/20160122-pedagogus-osztott-meg-szivmelengeto-tortenetet-a-facebookon-mar-most-tobb-szaz-megosztas.htmlA gyerekek néha többet mutatnak emberségből, mint a felnőttek többsége - erről tesz tanúbizonyságot egy magyar iskolában történt eset, amelyet az intézmény egyik pedagógusa osztott meg a Facebookon. Sokan megkönnyezték a pozitív sorokat. NewsOrigoHatalmas botrány: élő patkány fejét harapta le egy férfi egy Facebook videóbanhttp://www.life.hu/news/20160122-egy-mad-matt-nevu-felhasznalo-elo-patkany-fejet-harapta-le-egy-facebookon-kozzetett-videoban.htmlMár eltávolították azt a Facebookra feltöltött sokkoló videót, amelyen egy Mad Matt nevű felhasználó leharapja az eredetileg a kígyójának tenyésztett patkány fejét. NewsOrigoSúlyos sérüléseket okozhatnak a kutyáknak dobált botokhttp://www.life.hu/news/20160121-sulyos-seruleseket-okozhatnak-a-kutyaknak-dobalt-botok.htmlSúlyos sérüléseket okozhatnak a kutyáknak a botok, amiket játékból dobálnak nekik - idézte a The Guardian a brit állatorvosok társaságának figyelmeztetését. News--Kabát nélkül távozott a buliból Elizabeth Luebke, belehalthttp://www.life.hu/news/20160121-elizabeth-luebke-kabat-nelkul-tavozott-a-bulibol-es-belehalt.htmlA fiatal lány részegen viharzott el a házibuliból miután összeveszett egy ismerősével. Ha a kabátját felveszi, talán ma is élne. News--Deformált testtel is boldog a kutyahttp://www.life.hu/news/20160121-deformalt-testtel-is-boldog-a-cuda-nevu-kutya.htmlAz eb nagyon ritka rendellenességgel született, de ő így tökéletes! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.