Földrengés volt Heves közelében

Forrás: Thinkstock -
földrengés Magyaroroszág Richter-skála Heves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Richter-skála szerint 2,3-as erősségű földrengés volt Heves község közelében pénteken - közölte az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet Szeizmológiai Obszervatóriuma.

Kiszely Márta szeizmológus közleményében azt írta: a földrengés helyi idő szerint reggel negyed nyolckor volt. A rengést néhányan érezték a környéken - tette hozzá.

Forrás: Thinkstock

Megszólalt a nő, akit meztelenül hajtatott maga előtt az utcán a férjehttp://www.life.hu/news/20160122-megszolalt-a-no-akit-meztelenul-setaltatott-maga-elott-az-utcan-a-ferje.htmlA 22 éves nő szerint férje, Jason Melo megfenyegette, hogy amennyiben nem teszi meg, amire kéri, lelöki őt a lépcsőn, és megveri. A 24 éves férfit letartóztatták. NewsOrigoSúlyos sérüléseket okozhatnak a kutyáknak dobált botokhttp://www.life.hu/news/20160121-sulyos-seruleseket-okozhatnak-a-kutyaknak-dobalt-botok.htmlSúlyos sérüléseket okozhatnak a kutyáknak a botok, amiket játékból dobálnak nekik - idézte a The Guardian a brit állatorvosok társaságának figyelmeztetését. News--Kabát nélkül távozott a buliból Elizabeth Luebke, belehalthttp://www.life.hu/news/20160121-elizabeth-luebke-kabat-nelkul-tavozott-a-bulibol-es-belehalt.htmlA fiatal lány részegen viharzott el a házibuliból miután összeveszett egy ismerősével. Ha a kabátját felveszi, talán ma is élne. News--Megdöbbentő! Két évig háziállatként tartottak egy orangután bébit http://www.life.hu/news/20160121-orangutan-bebi-leepult-videoja-lattan-osszeszorult-a-szivunk-dobbenetes-felvetel.htmlAz állat teljesen leépült a fogság alatt, és a megmentői nem biztosak abban, hogy valaha fel fog épülni. Joss-ról egy videó is felkerült a világhálóra, ami azonnal nagy felháborodást váltott ki az emberekből. NewsOrigoA mellrákos nő gyönyörű tetoválással fedte el a műtéti hegekethttp://www.life.hu/news/20160121-a-mellrakos-no-tetovalassal-fedte-el-a-mutet-utani-hegeket.htmlAmy rákját két évvel ezelőtt diagnosztizálták. Azóta szerencsésen felépült a betegségből, és különleges módot választott a rossz emlékeket idéző hegek elrejtésére. NewsThinkstockNyílt levélben követelik a diákok az oktatási rendszer reformjáthttp://www.life.hu/news/20160121-nyilt-levelben-kovetelik-a-diakok-az-oktatasi-rendszer-reformjat.htmlA budapesti Teleki Blanka Gimnázium tanulói 12 pontban fogalmazták meg követeléseiket az oktatási rendszerrel szemben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.