Angliába készül az a bevándorló, akinek az életét Diana hercegnő mentette meg

bevándorló Anglia Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 évvel ezelőtt a hercegnő végigizgulta a kisfiú műtétjét, aki aztán visszatért a szegénységbe. Most szeretne az Egyesült Királyságban letelepedni.

Híressé vált 1996-ban az a kisfiú, akinek életmentő szívműtétjét végigkövette Diana hercegnő. A világon mindenhol beszámoltak az esetről, ugyanis azelőtt példátlan lépés volt ez a királyi család egyik tagjától.

Forrás: AFP

A fiú a műtét után hiába kapott több ezer fontos támogatást, visszatért Kamerunba, a szegénységbe. A most 27 éves Wambo viszont szeretne újra eljutni az Egyesült Királyságba, és letelepedni bevándorlóként.

Forrás: Sky News

Wambo elmondta a The Sun magazinnak, hogy ha Diana hercegnő még ma is élne, tőle kérne segítséget. Jelenleg egy németországi szálláson él, és arról ábrándozik, hogy valahogyan eljut az Egyesült Királyságba.

Egy szakember állítja: Kiderítette Hosszú Katinka titkát!http://www.life.hu/news/20160125-ez-hosszu-katinka-sikerenek-titka-a-szakember-mar-gyermekkoraban-latta-a-sportolo-aranyermeit.htmlDr. Petrekanits Máté, a Testnevelési Egyetem terhelés-élettani laborjának vezetője már hatévesen megvizsgálta az úszónőt, és már akkor megjósolta, hogy belőle egyszer világklasszis lesz. News--Álmában ugrott ki az ötödikről a 25 éves nő, Amy Wigfullhttp://www.life.hu/news/20160125-kiugrott-az-otodik-emeletrol-almaban-amy-wigfull-angol-no.htmlA 25 éves angol nő 15 métert zuhant egy hotelszoba ablakából. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a balesetet. NewsThinkstockVigyázz az utakon! Ónos eső miatt adtak ki figyelmeztetésthttp://www.life.hu/news/20160125-tizenharom-megyere-es-a-fovarosra-adtak-ki-figyelmeztetest-onos-eso-riado-a-fovarosban-is.htmlÓnos eső veszélye miatt tizenhárom megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő hajnalban. News--A szegedi tanárok is fellázadnak?http://www.life.hu/news/20160125-vegzaljak-es-zsaroljak-a-tanarokat-egy-szegedi-pedagogus-szerint.htmlVegzálják, zsarolják a tanárokat egy szegedi pedagógus szerint. A 22 éve tanító tanár nyílt levelet tett közzé. NewsOrigoCourtney Marie úszónő fejest ugrott a hóbahttp://www.life.hu/news/20160125-courtney-marie-uszono-fejest-ugrott-a-hoba-amerikaban.htmlAz amerikai hóvihar nem riasztja el az igazi sportembereket. Az úszónő is kimerészkedett otthonából, hogy egy őrült kihívásra adja a fejét! News--Ittasan vezetett utasszállítót egy pilóta: Tizenöt év börtönt kaphat a 60 éves kapitányhttp://www.life.hu/news/20160124-ittasan-vezetett-az-alaska-airlines-pilotaja-tizenot-ev-bortont-kaphat.htmlLos Angelesben megjelent a bíróság előtt az Alaska Airlines volt pilótája, akit azzal vádolnak, hogy alkohol hatása alatt vezetett utasszállító repülőgépet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.