12 éve nincs köztünk a magyar válogatott futballista, Fehér Miklós

halál Fehér Miklós sportoló megemlékezés futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatár 2004. január 25-én, a Guimaraes elleni bajnoki meccsen esett össze. Hiába a gyors segítség, a fiatal sportolón már nem tudtak segíteni. Mindössze 24 éves volt.

A kiváló játékos az egész mérkőzés alatt jól játszott, és semmi nem utalt arra, hogy rosszul érezné magát. Egyik pillanatról a másikra azonban összeesett, és már nem tudott felállni. A pályán többször is újraélesztették, de a harmadik szívleállás után már nem tudtak segíteni rajta.

Forrás: MTI/AP/Lusa

Pályafutása során 143 bajnoki meccsen összesen 50 gólt szerzett. A válogatott játékosaként 25-ször állt pályára. A Benefica klubvezetői és sportolói részt vettek Miklós temetésén, és a mai napig megemlékeznek a halálának évfordulójáról. A Győr csapata labdarúgó-akadémiát nevezett el a róla, így állítva örök emléket a focista számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.