Álmában ugrott ki az ötödikről a 25 éves nő, Amy Wigfull

Forrás: Thinkstock -
alvajárás Amy Wigfull kiugrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves angol nő 15 métert zuhant egy hotelszoba ablakából. Csak a szerencséjének köszönheti, hogy túlélte a balesetet.

Néhány évvel ezelőtt spanyolországi nyaralása során Amy Wigfull egy ötödik emeleti szobában lakott az édesanyjával és a nagynénjével együtt. A kikapcsolódásból azonban tragédia lett.

A fiatal nő egyik éjszaka álmában kikelt az ágyból, kiment a fürdőszobába ahonnan fehérneműjében kimászott az ablakon, és leugrott. Amy több mint 15 métert zuhant, és majdnem belehalt a sérülésekbe.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A fiatal nő aznap nagyon leégett. Már akkor is rosszul volt, amikor vacsorázni indult, ezért inkább korán visszament a szobájába anyukájával együtt.

Az utolsó dolog, amire emlékszem, hogy beszélgetünk, utána pedig már a kórházban ébredtem fel gépekre kötve hajnali 3 körül - mesélte Amy a Daily Mailnek.

A nőnek eltört a csuklója, elvesztette pár fogát, összetört a medencéje, kilyukadt a tüdeje és az agya is vérezni kezdett. Az orvosok azt hitték, hogy soha nem fog tudni lábra állni, de szerencsére nem voltak olyan súlyosak a sérülései, mint amilyennek elsőre tűntek, így a hónapokig tartó gyógyulás után újra lábra állhatott.

Mivel a medencéje súlyosan sérült, az orvosok biztosak voltak benne, hogy Amy nem eshet majd teherbe. A lány viszont meghazudtolta a doktorok diagnózisát. Mára nemcsak teljesen felépült, de még hihetetlen öröm is érte őt, és férjét, ugyanis Amy első közös babájukkal terhes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.