Kutyák támadtak meg egy férfit Debrecenben

Forrás: Thinkstock -
kutya támadás Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Demeter Erika tájékoztatása szerint a férfi szombat délben indult sétálni a Hosszúpályi út mentén, a Kondoros csatorna felé, amikor egy közeli tanya felől érkező három kutya megtámadta. A kutyák többször megharapták a menekülő férfit, akit végül a Hosszúpályi úton egy arra érkező autós vett fel és vitt kórházba.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A debreceni rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a kutyák 54 éves tulajdonosát, aki ellen - szabadlábon hagyása mellett - gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt indult nyomozás - közölte a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.