Észveszejtő! Öt hónapos kislányával a kezében küzdött a torreádor

Bika életveszély kislány küzdelem torreádor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik leghíresebb spanyolországi torreádor a kis csöppséggel vadította az őrjöngő bikát.

Francisco Rivera Ordonez elég bátor, csak nehogy a krokodilvadász, Steve Irwin sorsára jusson, aki saját, egyhónapos gyermekét is képes volt kamerák előtt krokodilok közé vinni, vele végül egy tüskés rája végzett. Ő már nem láthatta felnőni gyermekeit.

A történteket megörökítő fotót a torreádor maga tette közzé a napokban Instagram-oldalán a rajongói számára azzal a szöveggel, hogy: "Carmen debütál, ő az ötödik generáció a családban, aki megvív a bikával".

A rajongók között azonban nem aratott osztatlan sikert a kép, többen bírálták, amiért veszélynek teszi ki a gyereket. "Ha én lennék a feleséged, megölnélek" - írta az egyik hozzászóló. Mások felelőtlennek és ijesztőnek nevezték a tettét.

A vita túlnőtt a rajongói oldal keretein, a torreádor pedig több életveszélyes fenyegetés kapott. Az esetre ráadásul felfigyelt az andalúziai gyermekvédelem is, amely közölte, hogy kivizsgálja az ügyet.

A torreádor minderre úgy reagált, hogy a bikaviadal az élete, ezzel tölti az év 365 napját, és kislánya sosem volt még nagyobb biztonságban. Arra kért mindenkit, hogy tisztelje a hagyományokat - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.