Hódít a pucérkodás az Instagramon

Forrás: Instagram/Crystal Bargholz -
pucér meztelen Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi médiában még mindig sokan szeretik magukat meztelenül mutogatni, akár jógázva, akár csak szép pózokban.

Az Instagramon gyakran indulnak hódító útjukra különböző őrült trendek, a legújabb a meztelen fotózkodás. Egyre több lány tesz magáról közzé teljesen pucér képeket, természetesen az egyre hatalmasabb rajongótáboruk legnagyobb örömére.

Forrás: Instagram/Crystal Bargholz

A trend a meztelenül jógázó lánnyal kezdődött, aki hatalmas sztár lett nem hétköznapi képei miatt. Azóta viszont egyre többen csatlakoznak a pucérkodáshoz vagy jógázással, vagy anélkül.

Forrás: Instagram/Crystal Bargholz

Crystal Bargholz szintén jógázik és természetesen ruha nélkül teszi ezt. A három gyermekes anyuka képei óriási sikert aratnak, általában klasszikus pózokban látható összhangban a természettel.

Forrás: Instagram/Kim Akrich

Kim Akrich fotós Instagram-oldala is nagyot robbant, ugyan ő inkább a kamera mögött helyezkedik el, mintsem előtte. Rengeteg nőt fényképez, természetesen meztelenül.

Forrás:Instagram/Kim Akrich

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.