Lajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplő

kommandós Galambos Lajos gyanúsított Lajcsi közös képviselő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított.

Csaba is előzetesben volt Lajcsival együtt, sőt, elárulta, a kommandósok őt vitték be elsőként.

„Én a Tatai lakópark közös képviselője voltam, valószínűleg ezért feltételezték, hogy közöm lehet ahhoz, amivel megvádoltak. Ugyanaznap vittek el reggel öt órakor, a kommandósok, mint Galambos Úrékat" – magyarázta Csaba.

Szörnyű! Hagyta meghalni feleségét egy debreceni férfi http://www.life.hu/news/20160126-nem-torodott-ongyilkos-felesegevel-nem-ertesitette-a-mentoeket-nyomozas-indult-ellene.htmlMost segítségnyújtás elmulasztása miatt kell bíróság elé állnia. Beismerte, hogy nem segített feleségén, miután a nő begyógyszerezte magát. News--Erzsébet királynő gyászol! Meghalt egykori sajtótitkárahttp://www.life.hu/news/20160126-erzsebet-kiralyno-egykori-sajtotitkara-meghalt.htmlRobin Ludlow, aki 1972 és 73 között volt II. Erzsébet sajtótitkára, 84 éves korában elhunyt. News--Autóbalesetben elhunyt Amerika egyik kedvenc időjósa, Nick Wiltgenhttp://www.life.hu/news/20160126-elhunyt-az-idojos-balesetet-szenvedett-gyaszol-az-amerikai-szakma-nick-wiltgen.htmlA 39 éves szakember vasárnap hunyt el Atlantában, miután autójával súlyos balesetet szenvedett. A rendőrség már nyomoz az ügyben, de valószínűsíthető, hogy műszaki hiba okozta a tragédiát. NewsOrigoLerobbant egy szerelvény az M2-es metrónhttp://www.life.hu/news/20160126-lerobbant-egy-szerelveny-az-m2es-metron.htmlHa az M2-es metróval indulnál reggel munkába, hosszabb menetidővel számolj. News--Íjpuskával lőttek fejbe egy kutyát Isaszegen - Durva fotó!http://www.life.hu/news/20160125-isaszegen-fejbe-lottek-nyillal-egy-kutyat-mar-nyomoznak-a-lakossag-segitseget-kerik.htmlAz állat életben maradt, de jelenleg is nagyon gyenge. Most vizsgálják, hogy el kell-e altatni a súlyos sérülései miatt. Állítólag korábban is történt hasonló eset a településen. News--Kutyák támadtak meg egy férfit Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160125-kutyak-tamadtak-meg-egy-ferfit-debrecenben.htmlHárom kutya támadott meg egy sétáló férfit Debrecenben, a Hosszúpályi úton, a 39 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - adott hírt a szombaton történt támadásról hétfőn a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.