Erőteljes fotósorozat a szexuális zaklatások ellen

Forrás: Facebook/Rory Banwell -
fotósorozat Rory Banwell szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindegy, hogy mit viselsz, az nem lehet magyarázat a zaklatásra! Az ausztrál fotós, Rory Banwell ezekkel a képekkel próbálja felhívni a figyelmet a problémára. 

Rory Banwell akkor kezdett a sorozat készítésébe, amikor kiderült, hogy kislánnyal várandós. Sok ismerősük azzal viccelődött, hogy itt az ideje venni egy puskát, ez pedig teljesen elkeserítette a fotóst és a párját is.

Forrás: Facebook/Rory Banwell

Elszomorító, hogy ez az első, ami az emberek eszébe jut, ha kislány érkezik a családba, ezért Rory eldöntötte, hogy tesz valamit ez ellen. Abban biztos volt, hogy egy fotósorozatot szeretne készíteni, a tökéletes ötlet azonban még váratott magára.

Forrás: Facebook/Rory Banwell

Egy felvonuláson ihletődött meg, amikor látott egy nőt, akinek a mellbimbói le voltak tapasztva, és a testére a következő felirat volt írva: “Still Not Asking For It”. A fotósnak egyből megtetszett az ötlet, miszerint teljesen mindegy, hogy mit visel egy nő vagy éppen egy férfi, az még nem hatalmaz fel senkit a szexuális zaklatásra.

Forrás: Facebook/Rory Banwell

Rory sorozatán a nők és férfiak félmeztelenül láthatók, letapasztott mellbimbókkal, és mindegyikük testén erőteljes üzenet látható a zaklatások ellen.

Forrás: Facebook/Rory Banwell

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.