Kihívó ruhába öltöztették a halott nénit Sopronban

halott ruha Sopron kihívó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családtagok a ravatalozóban vették észre, hogy nem az általuk küldött kosztümbe öltöztették az elhunyt asszonyt, hanem egy kivágott, világos ruhába.

A hozzátartozókat sokkolta, amikor meglátták, hogy édesanyjukat egy vadidegen, világos színű, kivágott ruhába öltöztették - írja a Kisalföld.

Forrás: Thinkstock

A temetés előtt szembesültünk azzal, hogy nem abba a fekete kosztümbe öltöztették fel, amit bevittünk számára a patológiára. Édesanyám – bátyám tizenöt évvel ezelőtti halála óta – csak sötét színű ruházatot viselt. Felfoghatatlan számunkra, hogy pont a temetésén nem - mesélte megtörten a lapnak Horváth Sándorné.

Már tavasz óta készült az idős asszony a “nagy útra”. Lányával közösen választották ki azt a fekete kosztümöt, amit a temetésén szeretett volna viselni. Halála után bevitték a patológiára a ruhát, az ezt tartalmazó táskára pedig rá is írták a nevét, ezért is érthetetlen, hogyan keveredhetett el a kosztüm.

A lap megkérdezte a kórházat, hogyan cserélhették el a ruhákat. A dokumentációk alapján minden szabályosan történt az öltöztetés során. Az esetet kivizsgálták. Aznap másik két nő és egy férfi elhunytat szállítottak. A temetkezési vállalkozó igazolása szerint a másik két női elhunyt ruházatánál a hozzátartozók mindent rendben találtak.

Autóbalesetben elhunyt Amerika egyik kedvenc időjósa, Nick Wiltgenhttp://www.life.hu/news/20160126-elhunyt-az-idojos-balesetet-szenvedett-gyaszol-az-amerikai-szakma-nick-wiltgen.htmlA 39 éves szakember vasárnap hunyt el Atlantában, miután autójával súlyos balesetet szenvedett. A rendőrség már nyomoz az ügyben, de valószínűsíthető, hogy műszaki hiba okozta a tragédiát. NewsOrigoLeszbikus, meleg és transznemű menedékkérőknek nyitnak szállást Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160126-leszbikus-meleg-es-transznemu-menedekkeroknek-nyitnak-szallast-nemetorszagban.htmlLeszbikus, meleg és transznemű menedékkérőknek nyitnak szállást a németországi Nürnbergben. Eddig 25 embernek alakítottak ki szállást. NewsThinkstock45 perc jóga majd 15 perc macskaszeretgetés - Ez a cicajógahttp://www.life.hu/news/20160126-45-perc-joga-es-15-perc-cicaszeretgetes-ez-a-macskajoga.htmlSydneyben is megnyílt az első macskakávéző a Catmosphere, ahol ráadásul macskajógát is tartanak. Nem is találhatna jobb helyet egy macskabarát jógaőrült. News--Rengeteg halálos áldozatot követel a szokatlan hideg Tajvanonhttp://www.life.hu/news/20160125-tajvan-tobb-ember-is-meghalt-a-rekord-hidegben-a-hatosagok-mindenkit-otthon-tartanak.htmlLegalább 52 halálos áldozata van a rendkívüli időjárásnak az alapvetően trópusi, illetve szubtrópusi klímájú Tajvanon, miután a helyieknek a sziget történelmének egyik leghidegebb időszakát kellett elviselniük az elmúlt napokban - számolt be róla a helyi média hétfőn. News--Angliába készül az a bevándorló, akinek az életét Diana hercegnő mentette meg http://www.life.hu/news/20160125-angliaban-szeretne-letelepedni-wambo-akinek-az-eletet-20-evvel-ezelott-diana-hercegno-mentette-meg.html20 évvel ezelőtt a hercegnő végigizgulta a kisfiú műtétjét, aki aztán visszatért a szegénységbe. Most szeretne az Egyesült Királyságban letelepedni. NewsAFPFélelmetesen élethű babákat készít Michael Zajkovhttp://www.life.hu/news/20160125-michael-zajkov-orosz-muvesz-felelmetesen-elethu-babakat-keszit.htmlAz orosz művész hihetetlenül tökéletesen utánozza le az emberi arc minden vonását. Babái talán már túlságosan is valóságosak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.