Erőteljes videóval harcolnak a szexista reklámok ellen

Forrás: Youtube -
nők szexista reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb cég hirdetésében úgy jelenítik meg a nőket, mintha csak tárgyak lennének.

Szinte már észre sem vesszük, hogy a reklámok mennyire eltárgyiasítják a nőket. Mindegy, hogy éppen egy szendvicsről, italról, vagy éppen post itről van szó, kivétel nélkül minden reklámban megalázó szerepekben tüntetik fel a hölgyeket.

Forrás: Youtube

A videóban sorra veszik azokat a cégeket, amelyek így jelenítik meg reklámjaikban a nőket, természetesen a teljesség igénye nélkül. Felhívják a figyelmet arra, hogy a nők nem tárgyak, hanem anyák, testvérek, munkatársak, főnökök, emberek!

Megoldódni látszik Hosszú Katinka ügye: Elégedett vajon a sportoló? http://www.life.hu/news/20160127-hosszu-katinka-felkeszuleset-a-jovoben-a-magyar-olimpia-bizottsag-felugyeli.htmlA hírek szerint megoldódni látszik a világklasszis úszó hetek óta húzódó konfliktusa a Magyar Úszószövetséggel. A jövőben más veszi szárnyai alá a fiatal sztárt. News--Ma lenne 60 éves Pap Vera - Kollégái rá emlékeztek http://www.life.hu/news/20160127-pap-vera-szineszno-hatvan-eves-lenne-kollegai-eszenyi-eniko-es-jozan-laszlo-ra-emlekeztek.htmlA színésznő kollégái szívszorító sorokkal és közös fotókkal idézték fel a közös előadásokat, emlékeket.News--A hétvégén pár órára megpillanthatjuk a napot!http://www.life.hu/news/20160127-idojaras-szombaton-napos-ido-lesz-es-nem-kell-szamitani-esore.htmlEgyre enyhébb idő lesz a héten, szombaton esőre sem kell számítanunk! News--Kihívó ruhába öltöztették a halott nénit Sopronbanhttp://www.life.hu/news/20160126-sopronban-kihivo-ruhaba-oltoztettek-egy-halott-nenit.htmlA családtagok a ravatalozóban vették észre, hogy nem az általuk küldött kosztümbe öltöztették az elhunyt asszonyt, hanem egy kivágott, világos ruhába. NewsThinkstockLajcsi-ügy: Megszólalt, a titokzatos harmadik szereplőhttp://www.life.hu/news/20160126-megszolalt-a-titokzatos-harmadik-szereplo-galambos-lajcsi-ugyeben.htmlMost először állt kamera elé, a Boglárka apartmanház közös képviselője: Csendes Csaba: Galambos Lajos és Boglárka mellett ő volt a harmadrendű gyanúsított. News--Emlékmúzeumot hozott létre elhunyt feleségének Charles Evanshttp://www.life.hu/news/20160126-charles-evans-emlekmuzeumot-hozott-letre-elhunyt-felesegenek.htmlA férfi saját otthonát rakta tele a közös emlékekkel. Így próbálja életben tartani a szerelmüket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.