Válótársak sorozat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
De nem örökre! Nyáron folytatódik a Válótársak, lesz második évad.

Ma hosszabb időre búcsúzik a Válótársak, de mint az a Fókuszból kiderült, a holland széria mintájára a magyar verzió is folytatódik - írja cikkében az Origo. A főszerepekben Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter látható, de felbukkant benne Kovács Patrícia, Kulka János, Dobó Kata és Szabó Zsófi is, többek között.

Gubás Gabi Fotó: Marton Szilvia - Origo

A dramedy műfajú sorozatot november óta fut az RTL Klubon, korrekt nézettséggel. A legutóbbi epizód a teljes lakosságban, a heti toplistán a 11. lett, 653 ezer nézővel - Szulejmán ennél többet tud, de ez is kiváló, eddig mindig nyerte műsorsávját. Várhatóan tavasszal, de inkább nyáron forgatnak majd, az új évadra valószínűleg őszig várni kell.

Íme pár fotó a forgatásról, ahol az Origo is ott járt egykor:

Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Ma este búcsúzik az RTL Klub népszerű sorozatahttp://www.life.hu/news/20160128-az-rtl-klub-dontott-a-valotarsak-cimu-magyar-sorozatarol-jon-a-masodik-evad.htmlDe nem örökre! Nyáron folytatódik a Válótársak, lesz második évad. NewsOrigoMelegedés jön! Január utolsó hétvégéjére enyhül az időhttp://www.life.hu/news/20160128-idojaras-meteorologia-elorejelzes-melegedest-josolnak-az-utolso-januari-hetvegere.htmlA következő napokban is lehet még párás, ködös az idő, de emellett napsütésre és csapadékra is számítani kell. Melegszik a levegő január utolsó hétvégéjén, a hőmérséklet több helyen a 10 Celsius-fokot is meghaladhatja - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News--Rejtélyes betegség miatt fordult vissza egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20160128-rejtelyes-betegseg-miatt-visszafordult-az-american-airlines-londonbol-los-angelesbe-tarto-jarata.htmlAz American Airlines Londonból Los Angelesbe tartó járata kénytelen volt megszakítani útját, mert több utas is rosszullétre panaszkodott. News--Pest megye hivatalosan is elválik a fővárostól http://www.life.hu/news/20160128-a-jovoben-kulonvalik-egymastol-pest-megye-es-budapest-penteken-jelentik-be.htmlA jövőben Pest megye önálló régióvá alakul, ami azt jelenti, hogy a Közép-magyarországi régió teljesen különválik a nagy területi egységétől, Budapesttől. News--Boldog születésnapot, Kern András: 68 évvel ezelőtt született a színészhttp://www.life.hu/news/20160128-kern-andras-68-eves-lett-januar-28-an.htmlA Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész 68 évvel ezelőtt született meg Budapesten. News--Felmentették a vörösiszapper összes vádlottjáthttp://www.life.hu/news/20160128-vorosiszapper-osszes-vadlottjat-felmentette-a-birosag-elso-fokon.htmlA Veszprémi Törvényszék első fokon mind a tizenöt vádlottat felmentette bűncselekmény hiányában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.