Sokkoló! Pornófilm indult el az emlékvideó helyett egy 33 éves férfi temetésén

halál temetés pornófilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több száz gyászolót sokkolt, amikor egy tragikus balesetben elhunyt férfi temetésén az emlékvideó helyett pornófilm került kivetítésre.

Szilveszter estéjén Simon Lewis és családja súlyos autóbalesetet szenvedett. A 33 éves férfi belehalt sérüléseibe, a várandós felesége és kislányuk azonban túlélték az esetet. Az anyukánál viszont pár nap múlva be kellett indítani a szülést, a baba pedig nem élte túl a beavatkozást. A férfit és a picit a skóciai Thornhillben búcsúztatták.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A ravatalozóban azonban nagyon durva dolog történt, ami sokkolta a több száz gyászolót. A férfiról készült emlékvideó helyett a projektoron egy durva pornófilm jelent meg, amit ráadásul csak négy perc után sikerült leállítani. Az ügyben nyomozás is indult, ami szerint valószínűleg a nemrég üzembe helyezett okostelevízió valamilyen külső (Bluetooth vagy WiFi) jelet foghatott be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.