Nem talált ostyát a csokiban, most élete végéig tartó kárpótlást követel

Forrás: Thinkstock -
csokoládé diák zacskó per ostya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves joghallgató pert fontolgat, ha a cég nem hajlandó bocsánatot kérni az őt ért kellemetlenségért. A lánynak igen furcsa problémája akadt. 

Saima Ahmad vett egy csomag Kit Katet, melyből hiányzott egy igen fontos összetevő: az ostya. A zacskóban konkrétan négy darab csokirúd volt, semmi más. A lány teljesen kiakadt, és rögtön írt is egy felháborodott levelet - írja a Daily Mail.

Forrás: Thinkstock

Szerinte a vállalat megszegte a fogyasztókkal szembeni kötelezettségeket. A pert akkor nem indítja el, ha a Nestlé élete végéig biztosítja számára a napi adag csokoládéját. A vállalat még nem reagált a panaszra, de nagy valószínűséggel egy válaszlevélen kívül mást nem is várhat a nő.

Messi személyesen fog találkozni a nejlonzacskós rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160201-lionel-messi-szemelyesen-fog-talalkozni-nejlonzacskos-rajongojaval.htmlA világhírű focista teljesíti annak az ötéves kisfiúnak a legnagyobb álmát, akinek fotója bejárta a világot. News--Elhunyt a Jefferson Airplane egykori énekesnője, Signe Andersonhttp://www.life.hu/news/20160201-elhunyt-signe-anderson-a-jefferson-airplane-egykori-enekese-a-banda-tagjai-gyaszolnak.htmlA 74 éves Anderson régóta krónikus légzőszervi problémákkal küszködött, csütörtökön halt meg az Oregon állambeli Beavertonban lévő otthonában - közölte lánya, Onateska Ladybug Sherwood. NewsOrigoMeghalt az 1963-as nagy angliai vonatrablást elkövető banda utolsó tagja ishttp://www.life.hu/news/20160130-meghalt-az-1963-as-nagy-angliai-vonatrablast-elkoveto-banda-utolso-tagja-is-douglas-gordon.htmlMeghalt az 1963-as nagy angliai vonatrablást elkövető banda utolsó tagja is, Douglas Gordon - adta hírül pénteken önkormányzat a dél-spanyolországi Mojácar városában, ahova a férfi azután költözött, hogy letöltötte börtönbüntetését Angliában. News--Risztov Éva sírni tudna a fájdalomtólhttp://www.life.hu/news/20160129-risztov-eva-sirni-tudna-a-fajdalomtol-facebook-oldalan-tette-kozze-erzelmeit.htmlA hosszútávú úszóválogatott több tagja is Thaiföldön készül a szezonra, ahogy az olimpiai bajnok Risztov Éva is. News--Erről beszélgetett Leonardo DiCaprio és Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160129-ferenc-papa-a-kornyezetvedelemrol-diskuralt-leonardo-dicaprioval.htmlFerenc pápa csütörtökön fogadta a Vatikánban Leonardo DiCapriot, aki - miután olaszul köszöntötte a katolikus egyházfőt - a környezetvédelemről diskurált vele, majd átadott egy csekket a pápa "szívének kedves" jótékonysági kezdeményezések támogatására. News--Nagyon ritka, fehér zsiráfot kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20160128-feher-szinu-zsirafot-fotoztak-tanzaniaban.htmlA gyönyörű állat veszélyben van a különleges színe miatt. Mivel nem mindennapi látvány, könnyen az orvvadászok célpontjává válhat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.