Elhunyt a Jefferson Airplane egykori énekesnője, Signe Anderson

Forrás: Wikimedia Common -
gyász zenekar Signe Anderson énekes Jefferson Airplane
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 74 éves Anderson régóta krónikus légzőszervi problémákkal küszködött, csütörtökön halt meg az Oregon állambeli Beavertonban lévő otthonában - közölte lánya, Onateska Ladybug Sherwood.

Signe Anderson a Jefferson Airplane első lemezén énekelt. Anderson harmincas éveiben daganatos betegségen esett át. Éppen azon a napon hunyt el, mint az Airplane egy másik tagja, Paul Kantner, akit szintén 74 évesen egy súlyos szívroham és annak szövődményei vittek el.

Signe Anderson a banda többi tagjával Forrás: Wikimedia Common

A basszusgitáros Jack Casady Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: "igazán édes volt, fergeteges alt hanggal". Az énekesnő kétszer kötött házasságot, először Jerry Anderson, majd Michael Alois Ettlin volt a férje. Két gyermeke, három unokája született, öt éve özvegyült meg.

Tündéri videó! Így hálálkodik a német juhászhttp://www.life.hu/news/20160201-a-quasi-nevu-nemet-juhasz-gerincbetegsege-miatt-rendellenes-alkatu.htmlA Quasimodo nevű kutya egy ritka gerincbetegségben szenved, amitől másképp néz ki, mint a többi eb, de ettől még teljes az élete. News--Kiderült, miért lett öngyilkos a két debreceni diákhttp://www.life.hu/news/20160129-ket-honapon-belul-ket-ongyilkossag-torten-a-debreceni-gimnaziumban-szerelmi-banat-miatt.htmlA Szent József Gimnázium két tanulója, akik öngyilkosságot követtek el, nemcsak osztálytársak voltak, hanem egymás szerelmesei is. News--Erről beszélgetett Leonardo DiCaprio és Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160129-ferenc-papa-a-kornyezetvedelemrol-diskuralt-leonardo-dicaprioval.htmlFerenc pápa csütörtökön fogadta a Vatikánban Leonardo DiCapriot, aki - miután olaszul köszöntötte a katolikus egyházfőt - a környezetvédelemről diskurált vele, majd átadott egy csekket a pápa "szívének kedves" jótékonysági kezdeményezések támogatására. News--Nagyon ritka, fehér zsiráfot kaptak lencsevégrehttp://www.life.hu/news/20160128-feher-szinu-zsirafot-fotoztak-tanzaniaban.htmlA gyönyörű állat veszélyben van a különleges színe miatt. Mivel nem mindennapi látvány, könnyen az orvvadászok célpontjává válhat. News--Hatalmas változás várható a Facebookon: Ennek örülni fogsz! http://www.life.hu/news/20160128-uj-gombokkal-bovul-a-facebook-tobb-erzelmet-fejezhetsz-majd-ki-nem-csak-lajk-lesz.htmlHeteken belül világszerte is megjelennek az új Facebook-reakciók, így a lájkon kívül öt új emotikonnal fejezhetjük ki, mit gondolunk egy bejegyzésről. NewsOrigoCamilla hercegné sírva fakadt egy hivatalos látogatásonhttp://www.life.hu/news/20160128-camilla-hercegne-sirva-fakadt-a-csaladon-beluli-eroszakot-elszenvedett-nok-lattan.htmlKároly herceg felesége egy olyan szervezetet látogatott meg a minap, mely a családon belüli erőszak ellen harcol, és azokat a nőket karolja fel, akik áldozatául estek párjuk agresszivitásának. Camilla hercegné nagyon megrendült és könnyekig hatódott a tragikus történetek hallatán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.