Tragédia! 11 halott egy születésnapi bulin Mexikóban

Forrás: Thinkstock -
halál tragédia Mexikó party születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenegy ember halt meg egy születésnapi ünnepségen kitört lövöldözésben Mexikóban. Az eset az ország legszegényebb államában történt.

Tizenegy ember halt meg Mexikó déli részén egy születésnapi ünnepségen kitört lövöldözésben. Az incidens még péntek este történt Guerrero szövetségi államban, Cundancito faluban.

Forrás: Thinkstock

A feltételezett támadók a biztonsági erők szombaton a helyszínre érkező járőreire is tüzet nyitottak, akik emiatt kénytelenek voltak visszavonulni - mondta Hector Astudillo, Guerrero szövetségi állam kormányzója.

A partit valakinek a 15. születésnapja alkalmából tartották, amit Latin-Amerikában kiemelt eseményként ünnepelnek és hagyományosan "quiceanera" néven emlegetnek.

Az ország legszegényebb államai közé sorolt Guerreróban elharapództak a kábítószer-terjesztéssel összefüggő bandaháborúk, és

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.