Dráma Budapesten! Agyonlőtte gyerekét, majd magával is végzett egy rendőrnő

Forrás: AFP/Martin Bureau -
gyilkosság anyaság öngyilkos öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiterjesztett öngyilkosság történhetett Budapesten, a XVIII. kerületben. Úgy tudni, egy rendőrnő kiskorú gyermekét és magát is megölte.

Teljes útzár van a XVIII. kerületi Bartók Béla utcában, ahol információink szerint egy rendőrnő fejbe lőtte gyermekét, majd öngyilkos lett a 10-es számú házban - írja az Origo.

Illusztráció Forrás: AFP/Martin Bureau

Az utcát lezárták, a helyszínen hatalmas a rendőrségi és mentős készültség.

A tagikus eseteket kiterjesztett öngyilkosságnak hívják, és a groteszk módon az elkövetők magas felelősségérzetére utalnak - mondta az Origónak Végh József kriminálpszichológus. Az asszony e szerint valószínűleg teljes felelősséget akart vállalni a gyermekért -

ha ő képtelen volt tovább nevelni, másra sem akarta hagyni a kicsit.

Üzenetértékű lehet a gyilkosság és öngyilkosság helyszíne is, mivel a problémák helyére utal. Úgy tudjuk, a nő otthonában végzett magával és gyerekével - ez Végh József szerint magánéleti problémát is jelezhet, amit az asszony képtelen volt megoldani.

Hozzátette, az ilyen eseteket általában az önértékelés fokozazos romlása előzheti meg: az ember kudarcot él meg, majd úgy érzi, általában is sikertelen - az összeomlás végső, öngyilkosság előtti fázisában pedig elfogja, hogy az élete semmit sem ér, és ez így is marad.

Kiakadtak a fotósok David Beckham legidősebb fiárahttp://www.life.hu/news/20160202-brooklyn-beckham-miatt-kiakadt-rengeteg-fotos-david-beckham-fia-csak-a-neve-miatt-hires.htmlA 16 éves Brooklyn azzal haragította magára a szakma nagyágyúit, hogy szerintük nem a tehetsége, hanem a neve miatt tud érvényesülni a fotószakmában. News--Hatalmas banánnal verte el a riporter a kötözködő szurkolót - Videó!http://www.life.hu/news/20160202-mubanannal-verte-el-a-pofatlan-szurkolot-a-riporter-elkepesztoen-vicces-video.htmlAz olasz SportItalia riportere került kellemetlen helyzetbe február 1-jén, Londonban, a Stamford Bridge stadionnál. NewsOrigoSzexuális zaklatással vádolnak egy soroksári tanárthttp://www.life.hu/news/20160202-allitolag-szexualisan-zaklatta-a-rabizott-diaklanyokat-egy-soroksari-tanar-nyomozas-indult.htmlA földrajztanárról azt állítják, hogy perverz vicceket mesélt az órán, jobb jegyet ajánlott a szexért cserébe, és célzásokat tett a diáklányok nemi életére. Az egyik diák szülei feljelentést tettek az ügyben. News--Kisbabát hagytak a kecskeméti kórház inkubátorábanhttp://www.life.hu/news/20160202-kecskemet-korhaz-bacs-kiskun-megyei-korhaz.htmlEgy kislányt hagytak hétfőn kora este a kecskeméti megyei kórház babamentő inkubátorában. A kicsi az Ignácz Brigi nevet kapta. News--A Facebook nekiment a berlini bíróságnak egy virtuális hagyaték miatthttp://www.life.hu/news/20160202-facebook-kozossegi-oldal-szemelyisegi-jogok.htmlMegtámadta a Facebook a berlini bíróság döntését, miszerint egy elhunyt fiatalkorú profiljához hozzáférést kaptak a szülei. News--Dühöng a királynő: pedofil bűnözővel együtt szerepelt Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160202-vilmos-herceg-es-harry-herceg-egy-pedofil-bunozovel-egyutt-szerepelt-egy-musorban.htmlII. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.