Megdöbbentő! Saját lánya előtt taposta halálra egy elefánt

Forrás: Wikimedia Commons -
halál állat Thaiföld tragédia túra elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi éppen a vakációját töltötte Koh Samui szigetén, amikor a baleset történt. A család egy elefántos túrán vett részt, ami szörnyű tragédiával végződött. 

A 36 éves férfi tinédzserkorú gyermekével vett részt a programon. Amikor az állat gondozója szeretett volna néhány fotót készíteni róluk, az elefánt megvadult. Először megtaposta, majd az agyarával átszúrta az édesapa testét, aki a helyszínen életét vesztette - írja a Telegraph.

Illusztráció Forrás: Wikimedia Commons

A helyi lapok szerint az apa banánnal próbálta magához édesgetni az állatot, de ezt a lánya rögtön tagadta. A szemtanúk később elmondták, hogy a Golf névre hallgató emlős már az út elején ideges volt, és alig tudták megnyugtatni a túra kezdetéig.

Dühöng a királynő: pedofil bűnözővel együtt szerepelt Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160202-vilmos-herceg-es-harry-herceg-egy-pedofil-bunozovel-egyutt-szerepelt-egy-musorban.htmlII. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot. News--Egy hajléktalan vizelte le Angelina Jolie és Brad Pitt otthonáthttp://www.life.hu/news/20160201-angelina-jolie-es-brad-pitt-otthonanal-pisilt-egy-hajlektalan-akit-majdnem-letartoztattak.htmlA jelek szerint nagyon szigorú és rendkívül alapos a sztárpár Hollywood Hills-i otthonának biztonsági szolgálata. News--Nem talált ostyát a csokiban, most élete végéig tartó kárpótlást követel http://www.life.hu/news/20160201-csokolade-hianyzott-az-ostya-a-zacskobol-a-lany-teljesen-kibukott-perrel-fenyeget.htmlA 20 éves joghallgató pert fontolgat, ha a cég nem hajlandó bocsánatot kérni az őt ért kellemetlenségért. A lánynak igen furcsa problémája akadt. News--Tündéri videó! Így hálálkodik a német juhászhttp://www.life.hu/news/20160201-a-quasi-nevu-nemet-juhasz-gerincbetegsege-miatt-rendellenes-alkatu.htmlA Quasimodo nevű kutya egy ritka gerincbetegségben szenved, amitől másképp néz ki, mint a többi eb, de ettől még teljes az élete. News--"Mondd el az anyádnak az orgazmusod" - Kiszivárgott Bill Cosby egyik telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/news/20160201-bill-cosby-nemi-eroszakkal-vadolt-szinesz-ugye-andrea-constanddal-tovabb-folytatodik.htmlKiszivárgott a komikus és áldozata, Andrea Constand kosárlabdaedző telefonbeszélgetése. Bill Cosby ügyének tárgyalása a napokban folytatódik. News--Elhunyt Sir Terry Wogan, a BBC volt arca http://www.life.hu/news/20160201-sir-terry-wogan-a-bbc-volt-arca-77-eves-koraban-rakban-elhunyt.htmlAz ismert tévés 77 éves volt, rákban halt meg.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.