Dühöng a királynő: pedofil bűnözővel együtt szerepelt Vilmos és Harry

Forrás: AFP/Phil Noble -
bűnöző Erzsébet királynő szereplés pedofil Vilmos herceg műsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő Anglia vezető tévécsatornáját támadja azért, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hozta unokáit, velük együtt pedig az egész brit királyi családot.

Steven Bedrordot 2010-ben ítélték el két fiatalkorú lány molesztálásáért. A pedofil bűnöző nemrég Vilmos herceg és Harry herceg oldalán jelent meg a BBC csatorna egyik különkiadásában, ahol a két királyi sarj oldalán vett részt háborús veteránok otthonainak építékezésében Manchasterben.

Vilmos és Harry a manchesteri építkezés közben Forrás: AFP/Phil Noble

Egy másik brit televíziós csatorna, az ITV a National Television Awards díjátadóját közvetítette, ahol Bedford szintén megjelent a BBC jelölést kapott sorozatának egyik videóján. A két áldozat most mind mind a BBC, mind az ITV szerkesztőit támadni kezdte, a királyi források szerint pedig maga Erzsébet királynő is kiakadt, amiért a két televíziós csatorna egy felvételen mutatta unokáit a bűnözővel.

Szexbotrányok, melyek megrengették a brit királyi palota falait

Medvekucsmás gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója, a Buckingham-palotában dolgozó, 79 esztendős Benjamin Herman pedofilbotránya és nyilvános szex Windsor ősi falainál - hogy mennyire nem állnak távol a világraszóló botrányok a királyi családtól, arról bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.