Adele nem egyezett bele, hogy Donald Trump felhasználja a zenéjét

Forrás: AFP -
zene engedély politikai cél Donald Trump énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A milliárdos üzletember mindezidáig engedély nélkül használta fel a brit énekesnő slágereit választási kampányai alatt. Adele menedzsmentje nemrég közölte az elnökjelölttel: hozzájárulás híján jobb, ha felhagy szokásával.

Adele nem adott engedélyt arra, hogy bármilyen politikai kampányban felhasználják a dalait - fogalmazott az énekesnő szóvivője az Independentnek, miután Twitteren többen is jelezték Adele-nak, hogy Donald Trump előszeretettel használja a zenéjét a tömegek toborzására.

Forrás: AFP

Az üzletember és elnökjelölt nem először folyamodik ehhez a módszerhez: korábban az Aerosmith és a REM dalait használta fel illegálisan.

Távozik a köztévétől Nyitrai Kata, A Dal főszerkesztőjehttp://www.life.hu/news/20160203-nyitrai-kata-foszerkeszto-20-ev-utan-tavozik-a-koztevetol.htmlMég nem ért véget az MTVA alkalmazottainak leépítése. A köztévé egy 20 éve ott dolgozó munkatársától vált meg. Nyitrai Kata a többi közt A Dal műsoráért volt felelős. News--Erzsébet királynő lemondott Katalin hercegné javára - Ez ám a megtiszteltetés!http://www.life.hu/news/20160203-erzsebet-kiralyno-katalin-hercegnere-hagyomanyozta-a-wimbledon-teniszmerkozes-fovednoki-cimet.htmlFontos címet hagyományozott át Katalin hercegnére Anglia uralkodónője. News--Gyászol a színházi világ: meghalt Rácz Gézahttp://www.life.hu/news/20160203-meghalt-racz-geza-szinesz.htmlA Vígszínház közleményben tudatta: elhunyt Rácz Géza színész. News--A Facebook nekiment a berlini bíróságnak egy virtuális hagyaték miatthttp://www.life.hu/news/20160202-facebook-kozossegi-oldal-szemelyisegi-jogok.htmlMegtámadta a Facebook a berlini bíróság döntését, miszerint egy elhunyt fiatalkorú profiljához hozzáférést kaptak a szülei. News--Carmen Electra kiakadt: egy sztriptízbár élt vissza a fotójávalhttp://www.life.hu/news/20160202-carmen-electra-modell-fotojaval-egy-new-york-i-sztriptizbar-elt-vissza-instagramon.htmlA táncosnőből lett színésznő és modell beperelte az a New York-i bárt, amely Instagram oldalán jelentette meg a több évvel ezelőtt készült fotóját. News--Megdöbbentő! Saját lánya előtt taposta halálra egy elefánthttp://www.life.hu/news/20160202-elefant-taposta-halalra-a-gyanutlan-edesapat-a-csaladja-vegignezte-thaifold-tragedia.htmlA férfi éppen a vakációját töltötte Koh Samui szigetén, amikor a baleset történt. A család egy elefántos túrán vett részt, ami szörnyű tragédiával végződött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.