Helen Mirren: "Ha ittasan vezetsz, egy gazember vagy!"

Forrás: AFP -
Helen Mirren színésznő ittas videó sofőr reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő az idei Super Bowl döntöjére szánt reklámban mondja el véleményét az olyan emberekről, akik alkoholfogyasztás után ülnek autóba. 

A Budweiser kampányában elég kemény kritikát fogalmaznak meg a részeg sofőrökkel szemben. Mirren ezzel egyetért, sőt, elég szigorúan fogalmazott: "Ha ittasan ülsz volán mögé, akkor egyszerűen csak egy rövidlátó, haszontalan, emberszerű szenny, egy Darwin-díjat érdemlő önző bunkó vagy" - hallható a videóban.

Justin Bieber dalától folyt el Kortni McLady magzatvizehttp://www.life.hu/news/20160203-justin-bieber-sorry-cimu-szamara-tancolt-kortni-mclady-es-elfolyt-a-magzatvize.htmlAz énekes Sorry című számára kezdett el táncolni várandósan az ausztrál Kortni McLady, de arra ő sem számított, hogy ilyen hatása lesz a mozgásnak. News--Erzsébet királynő lemondott Katalin hercegné javára - Ez ám a megtiszteltetés!http://www.life.hu/news/20160203-erzsebet-kiralyno-katalin-hercegnere-hagyomanyozta-a-wimbledon-teniszmerkozes-fovednoki-cimet.htmlFontos címet hagyományozott át Katalin hercegnére Anglia uralkodónője. News--Kiakadtak a fotósok David Beckham legidősebb fiárahttp://www.life.hu/news/20160202-brooklyn-beckham-miatt-kiakadt-rengeteg-fotos-david-beckham-fia-csak-a-neve-miatt-hires.htmlA 16 éves Brooklyn azzal haragította magára a szakma nagyágyúit, hogy szerintük nem a tehetsége, hanem a neve miatt tud érvényesülni a fotószakmában. News--Újabb razziát tartottak Lagzi Lajcsinálhttp://www.life.hu/news/20160202-ujabb-razziat-tartottak-lagzi-lajcsinal.htmlMialatt a Megreccsen a szív című börtönben szerzett dalának felvételen járt, újabb szemlét tartottak Galambos Lajos birtokán. 20 rendőr és az áramszolgáltató emberei vonultak ki Boldogasszonypusztára. News--Tündéri videó! Így hálálkodik a német juhászhttp://www.life.hu/news/20160201-a-quasi-nevu-nemet-juhasz-gerincbetegsege-miatt-rendellenes-alkatu.htmlA Quasimodo nevű kutya egy ritka gerincbetegségben szenved, amitől másképp néz ki, mint a többi eb, de ettől még teljes az élete. News--"Mondd el az anyádnak az orgazmusod" - Kiszivárgott Bill Cosby egyik telefonbeszélgetésehttp://www.life.hu/news/20160201-bill-cosby-nemi-eroszakkal-vadolt-szinesz-ugye-andrea-constanddal-tovabb-folytatodik.htmlKiszivárgott a komikus és áldozata, Andrea Constand kosárlabdaedző telefonbeszélgetése. Bill Cosby ügyének tárgyalása a napokban folytatódik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.