Justin Bieber dalától folyt el Kortni McLady magzatvize

Forrás: AFP/Ari Perilstein -
Justin Bieber magzatvíz kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Sorry című számára kezdett el táncolni várandósan az ausztrál Kortni McLady, de arra ő sem számított, hogy ilyen hatása lesz a mozgásnak.

A 38 hetes terhes Kortni az orvosai tanácsára mozogni kezdett. A várandós nő azelőtt folyamatosan az ágyban feküdt, de néhány nappal a felvétel előtt változtatott ezen a gyakorlaton.

Forrás: AFP/Ari Perilstein

Az orvosai bátorították arra, hogy legyen kicsit aktívabb, hiszen nem volt sok hátra a szülésig, és ezzel beindíthatja a folyamatot. A nő pedig úgy döntött az egyik kedvenc számának hatására biztos megjön a kedve a mozgáshoz, ami így is történt. Arra azonban még ő sem számított, hogy tényleg ilyen hatásos lesz a táncolás, ugyanis pár órával később már el is folyt a magzatvize!

Megdőlt a melegrekord, de érkezik a hidegfront!http://www.life.hu/news/20160203-megdolt-a-melegrekord-pecsett-de-matol-hidegfront-erkezik-hazankba.htmlFebruár másodikán hajnalban megdőlt a melegrekord Pécsett, ugyanis 8,9 Celsius-fokot mértek a hőmérők! NewsThinkstockTávozik a köztévétől Nyitrai Kata, A Dal főszerkesztőjehttp://www.life.hu/news/20160203-nyitrai-kata-foszerkeszto-20-ev-utan-tavozik-a-koztevetol.htmlMég nem ért véget az MTVA alkalmazottainak leépítése. A köztévé egy 20 éve ott dolgozó munkatársától vált meg. Nyitrai Kata a többi közt A Dal műsoráért volt felelős. News--Gyászol a színházi világ: meghalt Rácz Gézahttp://www.life.hu/news/20160203-meghalt-racz-geza-szinesz.htmlA Vígszínház közleményben tudatta: elhunyt Rácz Géza színész. News--Gyászol a színházi világ: meghalt Rácz Gézahttp://www.life.hu/news/20160203-meghalt-racz-geza-szinesz.htmlA Vígszínház közleményben tudatta: elhunyt Rácz Géza színész. News--Dráma Budapesten! Agyonlőtte gyerekét, majd magával is végzett egy rendőrnőhttp://www.life.hu/news/20160202-budapesten-agyonlotte-gyereket-majd-magaval-is-vegzett-egy-rendorno.htmlKiterjesztett öngyilkosság történhetett Budapesten, a XVIII. kerületben. Úgy tudni, egy rendőrnő kiskorú gyermekét és magát is megölte.News--Kiakadtak a fotósok David Beckham legidősebb fiárahttp://www.life.hu/news/20160202-brooklyn-beckham-miatt-kiakadt-rengeteg-fotos-david-beckham-fia-csak-a-neve-miatt-hires.htmlA 16 éves Brooklyn azzal haragította magára a szakma nagyágyúit, hogy szerintük nem a tehetsége, hanem a neve miatt tud érvényesülni a fotószakmában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.