Rejtélyes körülmények között tűnt el egy pomázi tinilány

Forrás: Facebook / Eltűnt emberekért -
tinilány Pomáz eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség körözést adott ki Jánosa Noémi eltűnése miatt. A 15 éves lány múlt kedden egy orvosi rendelő előtt futott el, azóta nem adott életjelet magáról.

Az eltűnt lány 170 centiméter magas, 63 kilogramm. Haja hosszú, sötétbarna színű és enyhén vöröses árnyalatú, szeme barna. Eltűnésekor sötétkék színű sztreccs anyagú farmernadrágot, mustársárga színű cipőt, rózsaszín felsőt és fekete színű dzsekit viselt.

Múlt kedden látták utoljára Noémit Forrás: Facebook / Eltűnt emberekért

Édesanyja szerint egy pomázi orvosi rendelő előtt futott el Noémi. A Hősök teréig sikerült követni, azóta nem tudnak róla semmit. Valószinűleg a Hősök terén autóba szállt, és azzal ment tovább ismeretlen helyre.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt látta, hollétéről vagy tartózkodási helyéről tud, 107, 112 vagy a 80/555-111-s telefontanú számon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.