Foglyul ejtette a szerelőt a nagykanizsai nő

Forrás: Thinkstock -
bűnügy szerelő túszejtés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a rendőrök dörömböltek a nagykanizsai nő ajtaján, mire az asszony, ha nem is rögtön, de beengedte őket, így a túszul ejtett telefonszerelő megmenekült.

Három év börtönbüntetést is kaphat az a 60 éves nagykanizsai asszony, aki a vád szerint túszul ejtett egy szerelőt a lakásában.

Tavaly nyáron landolt a nő bejelentése a telefonszolgáltatónál, miszerint nem működik a vezetékes telefonja. Egy szerelőt ki is küldtek a lakásába, aki közölte a vele, hogy a hálózat jó, a telefon romlott el. Mivel a szakember nem tudta megjavítani, az asszony bezárta a bejárati ajtót, és azt mondta neki, hogy

addig nem engedi ki, amíg meg nem javítja a telefont.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szakember várakozott egy darabig, majd felhívta a rendőröket, akiknek többszöri kérésre végül az asszony ajtót nyitott, és a szerelőt egy órás várakozás után kiszabadították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.