Megkapta várva várt mezét az afgán kisfiú!

Forrás: Youtube -
Murtaza Ahmadi Lionel Messi mez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valóra válhatott Murtaza Ahmadi álma, és végre igazi Messi-mezben feszíthet nejlonzacskó helyett.

Az 5 éves afgán kisfiúnak egy emberként szurkolt a világ, hogy végre megkaphassa hőn áhított mezét. Messi figyelmét sem kerülte el a szívszorító történet, és személyesen is fog találkozni az apró rajongójával.

Forrás: Youtube

Míg a találka összejön, addig a fiúcska megkapta a barcelonás Messi-mezét, bár nem vált meg a zacskóból készített trikótól sem. Ahmadi az ajándékon kívül még az afgán labdarúgó-válogatott edzésén is focizhatott egy kicsit.

Nemi erőszakkal vádolják John William Holland időjósthttp://www.life.hu/news/20160203-nemi-eroszakkal-vadoljak-john-william-holland-idojost.html A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta. News--Rejtélyes körülmények között tűnt el egy pomázi tinilányhttp://www.life.hu/news/20160203-noemi-eltunt-pomaz.htmlA rendőrség körözést adott ki Jánosa Noémi eltűnése miatt. A 15 éves lány múlt kedden egy orvosi rendelő előtt futott el, azóta nem adott életjelet magáról. NewsOrigoHelen Mirren: "Ha ittasan vezetsz, egy gazember vagy!"http://www.life.hu/news/20160203-helen-mirren-kiosztja-az-ittas-vezetoket-a-szineszno-kemeny-kritikaja-video.htmlA színésznő az idei Super Bowl döntöjére szánt reklámban mondja el véleményét az olyan emberekről, akik alkoholfogyasztás után ülnek autóba. News--David Beckham napi jótette: Teával lepett meg egy idős beteget http://www.life.hu/news/20160203-david-beckham-segitett-egy-bajba-jutott-idos-emberen-a-mentos-kiposztolta-a-tortenteket.htmlKivételesen most nem a sportoló csodás testétől hangos a sajtó: nagyon kedves volt, amikor összefutott egy bajba jutott járókelővel, sőt, még segített is neki. NewsAFPMegtaláltuk a világ legmenőbb jegygyűrűjét - Fotó!http://www.life.hu/news/20160203-ilyen-vicces-jegygyurut-meg-nem-lattal-a-menyasszony-poenra-vette-a-dolgot-foto.htmlAz internetezők egyszerre sikoltottak fel, amikor meglátták egy vicces menyasszony által készítetett ékszert. Mi is ilyet akarunk! NewsOrigoAdele nem egyezett bele, hogy Donald Trump felhasználja a zenéjéthttp://www.life.hu/news/20160203-adele-enekesno-nem-adta-engedelyet-donald-trumpnak-hogy-politikai-celokra-hasznalja-fel-zenejet.htmlA milliárdos üzletember mindezidáig engedély nélkül használta fel a brit énekesnő slágereit választási kampányai alatt. Adele menedzsmentje nemrég közölte az elnökjelölttel: hozzájárulás híján jobb, ha felhagy szokásával. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.