15 centis késsel szúrta mellkason a feleségét

Forrás: Thinkstock -
mentő rendőrség támadás házaspár kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség már őrizetbe vette a 46 éves férfit, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt február 3-án eljárást indított egy szabási lakos ellen - írja a Police.hu.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

A hírek szerint egy szóváltás következtében esett egymásnak a házaspár. A nőt egy pengehosszúságú késsel sebesítették meg, és azonnal kórházba kellett szállítani.

A médiahatóság megbüntette a TV2-thttp://www.life.hu/news/20160204-masfelmilliot-fizethet-a-tv2-egy-reklam-miatt-mediahatosag.htmlMásfél millót fizethet a TV2 egy reklám miatt, amit a Mokka a Nyár ízei című rovatának négy adásában is leadtak. NewsOrigoMa mindenkinek ajándékkal kedveskedik a Facebookhttp://www.life.hu/news/20160204-a-facebook-12-szuletesnapjan-mindenkinek-videos-osszeallitassal-kedveskedik.htmlA közösségi oldal 12. születésnapját ünnepli, ez alkalomból pedig egy videóval lepi meg minden felhasználóját! News--Helen Mirren: "Ha ittasan vezetsz, egy gazember vagy!"http://www.life.hu/news/20160203-helen-mirren-kiosztja-az-ittas-vezetoket-a-szineszno-kemeny-kritikaja-video.htmlA színésznő az idei Super Bowl döntöjére szánt reklámban mondja el véleményét az olyan emberekről, akik alkoholfogyasztás után ülnek autóba. News--Adele nem egyezett bele, hogy Donald Trump felhasználja a zenéjéthttp://www.life.hu/news/20160203-adele-enekesno-nem-adta-engedelyet-donald-trumpnak-hogy-politikai-celokra-hasznalja-fel-zenejet.htmlA milliárdos üzletember mindezidáig engedély nélkül használta fel a brit énekesnő slágereit választási kampányai alatt. Adele menedzsmentje nemrég közölte az elnökjelölttel: hozzájárulás híján jobb, ha felhagy szokásával. NewsAFPFoglyul ejtette a szerelőt a nagykanizsai nőhttp://www.life.hu/news/20160203-szerelo-nagykanizsa-fogoly-tuszejtes.htmlMár a rendőrök dörömböltek a nagykanizsai nő ajtaján, mire az asszony, ha nem is rögtön, de beengedte őket, így a túszul ejtett telefonszerelő megmenekült. NewsThinkstockJustin Bieber dalától folyt el Kortni McLady magzatvizehttp://www.life.hu/news/20160203-justin-bieber-sorry-cimu-szamara-tancolt-kortni-mclady-es-elfolyt-a-magzatvize.htmlAz énekes Sorry című számára kezdett el táncolni várandósan az ausztrál Kortni McLady, de arra ő sem számított, hogy ilyen hatása lesz a mozgásnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.