Megmentették a kisbabát, miután a jeges folyóba zuhant

folyó kisbaba rendőrség kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily Groesbeck 14 órán át volt egy autóba zárva az anyukája mellett, miután a folyóba zuhantak. Csodával határos módon mindketten túlélték. 

A rendőrök elmondása szerint egy női hang sikolyára lettek figyelmesek, majd kiszúrták a bajba jutott családot. A 18 hónapos csöppség csak a kórházban tért magához, és azóta is egyfolytában mosolyog a kórház dolgozóira. Az édesanya csak arra emlékszik, hogy a szüleihez indult látogatóba, majd elvesztette az uralmat a jármű felett- írja a Mirror.

Forrás: Thinkstock
Botrány! 70 nő vádolja szexuális erőszakkal a világsztárthttp://www.life.hu/news/20160204-70-no-vadolja-szexualis-eroszakkal-a-hires-komikust.htmlEgymillió dollár ellenében védekezhet szabadlábon az ismert komikus, Bill Cosby, akit azzal vádol 70 nő, hogy megerőszakolta őket. A humorista mégis mosolyogva jött ki a keddi tárgyalásról. News--Örökre kitiltották Egyiptomból a német tizenévest, aki megmászta a piramisthttp://www.life.hu/news/20160204-orokre-kitiltottak-egyiptombol-a-nemet-andrej-ciesielskit-aki-megmaszta-a-piramist.htmlÉletre szóló kitiltást kapott Egyiptomból az a német tizenéves, aki a múlt hónap közepén megmászta a gízai Kheopsz-piramist. Még videót is készített az akcióról. News--Nemi erőszakkal vádolják John William Holland időjósthttp://www.life.hu/news/20160203-nemi-eroszakkal-vadoljak-john-william-holland-idojost.html A 23 éves meteorológus ellen egy fiatal nő tett feljelentést. Az ismeretlen hölgy azt állítja, az időjós 2016. Január 29-én este megerőszakolta. News--David Beckham napi jótette: Teával lepett meg egy idős beteget http://www.life.hu/news/20160203-david-beckham-segitett-egy-bajba-jutott-idos-emberen-a-mentos-kiposztolta-a-tortenteket.htmlKivételesen most nem a sportoló csodás testétől hangos a sajtó: nagyon kedves volt, amikor összefutott egy bajba jutott járókelővel, sőt, még segített is neki. NewsAFPAdele nem egyezett bele, hogy Donald Trump felhasználja a zenéjéthttp://www.life.hu/news/20160203-adele-enekesno-nem-adta-engedelyet-donald-trumpnak-hogy-politikai-celokra-hasznalja-fel-zenejet.htmlA milliárdos üzletember mindezidáig engedély nélkül használta fel a brit énekesnő slágereit választási kampányai alatt. Adele menedzsmentje nemrég közölte az elnökjelölttel: hozzájárulás híján jobb, ha felhagy szokásával. NewsAFPJustin Bieber dalától folyt el Kortni McLady magzatvizehttp://www.life.hu/news/20160203-justin-bieber-sorry-cimu-szamara-tancolt-kortni-mclady-es-elfolyt-a-magzatvize.htmlAz énekes Sorry című számára kezdett el táncolni várandósan az ausztrál Kortni McLady, de arra ő sem számított, hogy ilyen hatása lesz a mozgásnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.