Beindította a mémgyárat a férfi, aki elaludt a munkahelyén

Forrás: TheDukeOrange/Reddit -
munkahely kolléga férfi mém elalvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatalember Redditen osztotta meg a világgal, hogy elaludt a második munkanapján. A gyakornokként dolgozó srácból pillanatok alatt internetsztár lett. 

Egy TheOrangeDuke nevű felhasználó töltötte fel magáról azt a képet, amelyen kollégái gyűrűjében látható, miközben ő maga éppen édesdeden alszik.

Forrás: TheDukeOrange/Reddit

A srác képét pillanatok alatt felkapta a mémgyár, és már meg is születtek az első próbálkozások – nem is akármilyenek:

Forrás: Imgur
Forrás: Graphleek

Forrás: Imgur
Ittas vezetés miatt tartóztatták le a napokban brutálisan meggyilkolt Ashley Ann Olsenthttp://www.life.hu/news/20160114-ashley-olsen-amerikai-muveszt-ittas-vezetes-miatt-tartoztattak-le.htmlÚjabb részletek derültek ki a meggyilkolt amerikai művész múltjáról. NewsOrigoHatalmas botrány: élő patkány fejét harapta le egy férfi egy Facebook videóbanhttp://www.life.hu/news/20160122-egy-mad-matt-nevu-felhasznalo-elo-patkany-fejet-harapta-le-egy-facebookon-kozzetett-videoban.htmlMár eltávolították azt a Facebookra feltöltött sokkoló videót, amelyen egy Mad Matt nevű felhasználó leharapja az eredetileg a kígyójának tenyésztett patkány fejét. NewsOrigoAnglia legnagyobb bulijával készülnek megünnepelni Erzsébet királynő születésnapjáthttp://www.life.hu/news/20160115-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapjat-hatalmas-bulival-unneplik.htmlA hírek szerint Anglia soha látott még akkora ünnepséget, amellyel a brit uralkodónő 90. születésnapját készülnek megünnepelni. News--Új bolygót fedezhettek fel a Naprendszerbenhttp://www.life.hu/news/20160121-a-naprendszer-uj-bolygoja-a-kilences-planeta-lehet.htmlA Kaliforniai Műszaki Egyetem két csillagásza azt állítja, bizonyítékot talált egy kilencedik, Plutón túli planéta létezésére. News--Ismét meglátogatta Michael Schumachert egykori Forma-1-es csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20160120-michael-schumachert-meglatogatta-egykori-forma-1-es-csapatfonoke-jean-todt.htmlHosszú idő óta Jean Todt nyilatkozata volt az első, amely a síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta állapotáról szólt. News--Az utcán halt meg Eminem sógornője - Gyászol a világsztárhttp://www.life.hu/news/20160121-eminem-rapper-sogornoje-dawn-scott-az-utcan-halt-meg-valoszinuleg-drogtuladagolasban.htmlA drogfüggőséggel küzdő Dawn Scott feltehetően túladagolásban veszítette életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.