Durván leégette magát Twitteren az Apple-vezér

Twitter fotó sportesemény Super Bowl Apple
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tim Cook köztudottan hatalmas sportrajongó. Az 50. Super Bowl izgalmait is dokumentálta, ám egy borzalmasan sikerült, elmosódott képet tett közzé a győztes mérkőzésről. 

Elmosódott, borzalmas fotót lőtt az Apple-vezér, Tim Cook az idei Super Bowlról. Ez önmagában még nem lenne nagy gond, ám az ünneplés hevében azt rögtön közkinccsé is tette Twitteren. Cook valószínűleg egy iPhone 6-tal készítette a képet azután, hogy a Denver Broncos megnyerte a játékot, és konfettiáradat lepte el a pályát.

A twitterezők rögtön támadásba lendültek, egy részük Cook fényképezési képességeit támadta, ám a túlnyomó többség az iPhone-okat tűzte célkeresztre. A kisebb iPhone-okból még mindig hiányzó képstabilizálás funkcióval élcelődtek, de volt, aki egyenesen egy Samsung okostelefont ajánlott neki.

Vitray Tamás élete nem indult egykönnyenhttp://www.life.hu/news/20160209-vitray-tamas-koraszulottkent-jott-a-vilagra-nagymamaja-nevelte.htmlA Kossuth-díjas újságíróról születése óta nagymamája gondoskodott. Édesanyjának még azt is felajánlották, hogy hagyja a kórházban koraszülött gyermekét. News--4 dolog, amit tudnod kell az idei Super Bowlrólhttp://www.life.hu/news/20160208-4-dolog-amit-tudnod-kell-az-igai-super-bowl-rol.htmlAz NFL döntője az év egyik legfontosabb sporteseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt, amelyet több mint 110 millió néző követ nyomon minden évben. A 2016-os fő amerikaifutball-bajnokságra, a Super Bowlra idén 2016. február 7-én került sor – íme 4 tény, amelyet illik tudnod, ha szóba kerül a mérkőzés. News--A túlzott erdőtelepítés is elősegítette a felmelegedést http://www.life.hu/news/20160207-nem-enyhitette-hanem-erosithette-a-felmelegedest-az-erdotelepites-europaban.htmlNem enyhítette, hanem erősíthette a felmelegedést az erdőtelepítés Európában, mivel az őshonos fák helyét nagy területen vették át a sötétzöld fenyőerdők - állapította meg egy új tanulmány. NewsOrigoHosszú Katinka újabb három számban győzött Amiens-benhttp://www.life.hu/news/20160206-hosszu-katinka-uszo-ujabb-harom-szamban-gyozott-amiensben.htmlHosszú Katinka - a pénteki nyitónaphoz hasonlóan - szombaton is három számban győzött a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat második állomásán, Amiens-ben.NewsAFPBudapest hajnali fényben: a magyar fővárost csodálja a fél világhttp://www.life.hu/news/20160206-budapest-hajnali-fenyben-a-magyar-fovarost-csodalja-a-fel-vilag-mervai-mark-fotosorozataban.htmlHála Mervai Márk nem mindennapi fotóinak Budapestről, most mi is felfedezhettük a magyar főváros eddig még sosem látott arcát. NewsOrigoKólával juthatott a drog a kismamák szervezetébe - Megszólalt az egyikükhttp://www.life.hu/news/20160206-kolaval-juthatott-a-drog-a-kismamak-szervezetebe-torokszentmikloson.htmlNevét és arcát is vállalta Fátyol Mónika a Tények című műsornak adott interjújában, amelyben elmondta: ők csak áldozatok voltak, egyikük sem tudta, hogy kábítószer van az italban, amibe belekóstoltak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.