Szívszorító! Mielőtt megvakult, még találkozhatott kedvenc Disney-hőseivel a kislány

Forrás: Facebook/Getting Caiomhe to Disneyland before she loses her sight -
Vakság Caoimhe Burns Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hároméves Caoimhe Burns valószínűleg hamarosan teljesen elveszíti a látását, ezért a családja elhatározta, még azelőtt valóra váltják a kislány álmát. Így találkozhatott a kedvenc mesefiguráival.

Az orvosok januárban diagnosztizáltak nála egy olyan genetikai állapotot, ami miatt a látóidegek nem működnek megfelelően. Az idő múlásával ez csak egyre rosszabb lesz. Caoimhe a jobb szemére már elvesztette látását, de a bal szeme is nagyon gyenge.

Forrás: Facebook/Getting Caiomhe to Disneyland before she loses her sight

Mivel imádja a Disney-meséket, ezért a családja egy adománygyűjtésbe kezdett, hogy elutazhassanak a kislánnyal a párizsi Disneylandbe, mielőtt még teljesen elveszítené a látását. Rengeteg pénz gyűlt már össze, idegenek és a család egyaránt segítettek a gyermeknek. Ráadásul egy kis ízelítőt is kaphatott abból, hogy mi vár rá, ha el tudnak majd utazni, ugyanis Mickey és Minnie már tettek egy látogatást a kislánynál.

Botrány! A spanyol hercegnő és férje is börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/news/20160210-iv-fulop-noverenek-ferjet-sikkasztassal-vadoljak.htmlVI. Fülöp spanyol király nővérét, Krisztinát és férjét, az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes, hatszoros Bajnokok Ligája-győztes Inaki Urdangarint 6,1 millió eurós közpénzcsalással vádolják. Korábban a spanyol királyi családból még senki nem került vád alá, így az ügy megrengetheti az alkotmányos monarchiát. News--Ma lenne 94 éves Göncz Árpádhttp://www.life.hu/news/20160210-goncz-arpad-egykori-koztarsasagi-elnoke-februar-10-en-unnepelne-94-szuletesnapjat.htmlMagyarország egykori köztársasági elnöke február 10-én ünnepelné születésnapját. News--Véresre vertek egy férfit a Westendbenhttp://www.life.hu/news/20160210-megverte-valakit-a-westendben.htmlMegvertek egy férfit a Westend aluljáró szintjén kedd délután. A rendőrök tudják, hogy ki a támadó, és keresik. News--Kilencvenévesen elhunyt a Tom Sawyer kalandjainak sztárja, Tommy Kellyhttp://www.life.hu/news/20160210-kilencvenevesen-elhunyt-tommy-kelly-szinesz-a-tom-sawyer-kalandjainak-sztarja.htmlA színész 12 évesen kezdte pályafutását, amikor kiválasztották Tom Sawyer szerepére Mark Twain halhatatlan klasszikusának adaptációjában. Január 26-án, 90 évesen hunyt el szívelégtelenségben. News--Döntött a bíróság: Lajcsi otthon maradhathttp://www.life.hu/news/20160209-a-birosag-jogeros-itelete-szerint-galambos-lajos-otthon-maradhat.htmlA bíróság másodfokon is döntött Lagzi Lajcsi ügyében: a védelem indítványának adott igazat, így a zenész otthon maradhat a családjával. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoRendelt egy üdítőt, aligátorral fizetetthttp://www.life.hu/news/20160209-elo-aligatorral-fizetett-egy-ferfi.htmlEgy floridai gyorsétterem ablakán vágta be az aligátort egy helyi férfi. Anyukája szerint csak az ott dolgozó barátját akarta megviccelni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.