Fontos határidő jár le hétfőn: Ugye, nem felejtetted el?!

Forrás: Thinkstock -
diák diákhitel határidő egyetem ügyintézés oktatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 15-ig adhatja le hiteligénylési kérelmét az a hallgató, aki már márciusban diákhitelben szeretne részesülni. 

Elindult a tavaszi szemeszter Diákhitel igénylési időszaka, aki február 15-ig jelzi hiteligénylési szándékát, már március közepén a kért összeghez jut. A képzési költség akár teljes összege, Diákhitel1 esetében pedig maximum 250 ezer forint igényelhető félévente, ez utóbbi szemeszterenkénti egyösszegű vagy havonkénti utalásban is kérhető.

Forrás: Thinkstock

A változó kamatozású Diákhitel1 kedvező feltételekkel, 3,9 százalékoskamattal elérhető minden hallgató számára, az államilag kamattámogatott Diákhitel2 fix 2 százalékos kamattal az önköltséges hallgatóknak nyújt segítséget képzési díjuk kiegyenlítésében. Az érdeklődők a Diákhitellel kapcsolatos minden fontos információt, tudnivalót magyar és angol nyelven megtalálnak az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ internetes felületén, a www.diakhitel.hu portálon.

Két gyerek meghalt egy francia iskolabusz-balesetbenhttp://www.life.hu/news/20160210-tragedia-ket-kisgyerek-halt-meg-franciaorszagban-egy-buszbalesetben.htmlKét gyerek meghalt, hét másik ember könnyebben megsérült szerda reggel egy buszbalesetben a kelet-franciaországi Jura hegységben, Montbenoit kisvárosnál, néhány kilométerre a svájci határtól. News--Kirúgták a gyereket megrúgó állatkerti dolgozóthttp://www.life.hu/news/20160210-megvaltak-az-allatkerti-dolgozotol-aki-vizbe-lokott-egy-iskolast-a-szulok-nem-tesznek-feljelentest.htmlMegvált az állatkert attól a gondozótól, aki február elején "nevelési céllal" vízbe lökött egy gyereket a parkban. News--Szívszorító! Mielőtt megvakult, még találkozhatott kedvenc Disney-hőseivel a kislányhttp://www.life.hu/news/20160210-caoimhe-burns-talalkozott-kedvenc-disney-hoseivel-mielott-teljesen-megvakulna.htmlA hároméves Caoimhe Burns valószínűleg hamarosan teljesen elveszíti a látását, ezért a családja elhatározta, még azelőtt valóra váltják a kislány álmát. Így találkozhatott a kedvenc mesefiguráival. News--Botrány! A spanyol hercegnő és férje is börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/news/20160210-iv-fulop-noverenek-ferjet-sikkasztassal-vadoljak.htmlVI. Fülöp spanyol király nővérét, Krisztinát és férjét, az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes, hatszoros Bajnokok Ligája-győztes Inaki Urdangarint 6,1 millió eurós közpénzcsalással vádolják. Korábban a spanyol királyi családból még senki nem került vád alá, így az ügy megrengetheti az alkotmányos monarchiát. News--Súlyos vonatszerencsétlenség történt Bajorországbanhttp://www.life.hu/news/20160209-tobb-halottja-is-van-a-bajororszagi-vonatbalesetnek-az-utasok-munkaba-indultak.htmlEgymásba rohant két vonat kedd reggel Bajorországban, a balesetben kilencen meghaltak, és csaknem 150-en megsérültek. A halálos áldozatok között van a két mozdonyvezető. News--Nem csak a lányokat zaklatják: a fiúkat is bőven éri stressz!http://www.life.hu/news/20160209-a-fiukat-is-erik-tamadasok-szexualisan-es-buncselekmenyek-aldozatai-is-lehetnek.htmlAz amerikai kormányzati felmérés olyan fiatalokat vizsgált, akik eleve fokozott veszélynek vannak kitéve életkörülményeiknek betudhatóan. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.