Így rázza a popóját egy seriffhelyettes az utolsó napján

videó tánc seriff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor búcsút veszünk a munkahelyünktől, általában könnyes, vagy örömkönnyes szemmel tesszük. Nem úgy, mint a már nyugdíjas Tony Scherb, aki utolsó napján még lejtett egy igazán menő táncot. Ha ihletre van szükséged, vagy csak egy nagy adag jókedvre, akkor ez tényleg kihagyhatatlan!

A coloradói seriffhelyettes, Tony Scherb 29 munkában töltött év után nyugdíjba ment, illetve táncolt, ráadásul munkahelyének liftjében, és mindezt pedig videóra is vették. Tony kollégái is besegítettek az akcióba, a végeredményt pedig valószínűleg életük végégig emlegetni és mutogatni fogják, de úgy tűnik, hogy nem csak ők, ugyanis a videót január 29-én rakta ki a seriffiroda a Facebook-oldalukra, és már közel hárommillió megtekintésnél jár, íme:

Botrány! A spanyol hercegnő és férje is börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/news/20160210-iv-fulop-noverenek-ferjet-sikkasztassal-vadoljak.htmlVI. Fülöp spanyol király nővérét, Krisztinát és férjét, az olimpiai és Európa-bajnoki bronzérmes, hatszoros Bajnokok Ligája-győztes Inaki Urdangarint 6,1 millió eurós közpénzcsalással vádolják. Korábban a spanyol királyi családból még senki nem került vád alá, így az ügy megrengetheti az alkotmányos monarchiát. News--Felgyújtotta magát egy férfi a brit királyi család otthona előtthttp://www.life.hu/news/20160209-felgyujtotta-magat-egy-ferfi-londonban.htmlMeghalt egy férfi, aki Londonban, a Kensington palota előtt gyújtotta fel magát kedd hajnalban. News--Súlyos vonatszerencsétlenség történt Bajorországbanhttp://www.life.hu/news/20160209-tobb-halottja-is-van-a-bajororszagi-vonatbalesetnek-az-utasok-munkaba-indultak.htmlEgymásba rohant két vonat kedd reggel Bajorországban, a balesetben kilencen meghaltak, és csaknem 150-en megsérültek. A halálos áldozatok között van a két mozdonyvezető. News--Napi cukiság: Gazdit keres az óriásnyúl!http://www.life.hu/news/20160209-gazdit-keres-az-oriasnyul-egyszeruen-zabalnivalo-ketezer-repat-eszik-evente-foto.htmlA skót állatvédelmi szervezet új otthont keres Atlasnak, az óriásnyúlnak. Mi nagyon szívesen hazavinnénk a kis tapsifülest! NewsOrigoVitray Tamás élete nem indult egykönnyenhttp://www.life.hu/news/20160209-vitray-tamas-koraszulottkent-jott-a-vilagra-nagymamaja-nevelte.htmlA Kossuth-díjas újságíróról születése óta nagymamája gondoskodott. Édesanyjának még azt is felajánlották, hogy hagyja a kórházban koraszülött gyermekét. News--Már nem tér vissza a tél márciusbanhttp://www.life.hu/news/20160206-az-idojaras-elorejelzes-szerint-nem-ter-vissza-a-tel-marciusban.htmlA hosszútávú előrejelzés szerint februárban marad a szokatlanul enyhe, kora tavaszias idő, és március első napjaiban sem kell számítani mínuszokra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.